Kuopion Luisteluseura ry

Taitoluistelukoulu Tenavat

Taitoluistelukoulu Tenavat!

Olethan jo varmistanut paikkasi meidän mainiossa Tenavat -ryhmässä? Tenavat on tarkoitettu 3-7-vuotiaille jo hieman luistelutaitoja omaavalle, taitoluistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Tenavat ryhmän valmennuksesta vastaavat kaudella 2018-2019 seuran ammattitaitoiset valmentajat sekä koulutetut ohjaajat. Tenavat harjoittelevat Lippumäen jäähallissa tiistaisin ja sunnuntaisin. Harjoitusviikkoon kuuluu kaksi jää- ja yksi oheisharjoitus.

Tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito. Luistelua opetellaan monipuolisten harjoitteiden avulla. Taitojen kasvaessa aloitetaan myös taitoluistelun erityistaitojen opettelu niin, että hypyt, liu’ut ja piruetit tulevat tutuiksi. Tuttu ryhmä kavereineen antaa lapselle turvallisen paikan oppia ja kehittää omia taitojaan. Liikkuessa yhdessä muiden kanssa opitaan samalla myös sosiaalisia taitoja. Tenavat-ryhmästä on mahdollisuus jatkaa kilparyhmiin tai muihin harrastajaryhmiin.

Kaudella 2018-2019 harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Tiistai klo 17.15-18.15 jää Lippumäki
  • Sunnuntai klo 9-9.45 jää Lippumäki
  • Sunnuntai klo 10-10.45 oheinen Lippumäki

Harjoitukset jatkuvat toukokuun loppuun saakka!

MUISTATTEHAN TARKKAILLA AJANKOHTAISTA -PALSTAA MAHDOLLISTEN MUUTOSTEN VARALTA.

Ryhmään ilmoittaudutaan nettisivujen kautta täältä.

Harjoitusmaksut 2018-19

1. Kerran kaudessa (1.7.2018-30.6.2019) laskulla maksettava seuran jäsenmaksu on 25€/luistelija. Seura antaa luistelunohjausta jäsenmaksun maksaneelle luistelijalle ja vakuuttaa hänet.

2. Lisenssi ja vakuutusmaksu; Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi, joka sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu- lehden. Lisensseihin suositellaan yhdistettäväksi OP Sporttiturva-tapaturmavakutuus. HUOM! Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin. Jokaisen tenavat ja taitavat ryhmäläisen tulee ostaa ei kilpailevien harrastajalisenssi (HE) liiton sivujen kautta. Lisenssi on voimassa 1.7.2018-30.6.2019.

Tästä linkistä löydät lisätietoa ja ohjeet lisenssin ostoon.
https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Tästä linkistä pääset suoraan ostamaan lisenssin jasentieto.fi sivulle, minne tulee rekisteröityä LUISTELIJAN tiedoilla. Lisenssin osto tapahtuu samalla sivulla kirjauduttua palveluun.
https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.aspx

3. Kuukausimaksu 75€

Kuukausimaksu maksetaan kerran kuussa sähköpostiin saapuvalla laskulla.

Kuukausimaksu sisältää kaksi jäätä ja yhden oheisen viikossa.