Kuopion Luisteluseura ry

Tenavat

Tervetuloa Tenaviin!

Opetellaanko yhdessä liukumaan, pyörimään ja hyppimään jäällä? Jäällä on hauskaa!

Tenavista on hyvä aloittaa taitoluistelun alkeiden opettelu. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista!

Tenavat on tarkoitettu 3-7-vuotiaille taitoluistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Mukaan voit liittyä milloin vain, myös kauden kuluessa. Tutustumiskerta on ilmainen!

Ilmoitathan tutustumiskerralle tulosta ennakkoon tenavat.taitavat@gmail.com.

Tenavissa tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito. Taitojen kasvaessa aloitamme myös taitoluistelun erityistaitojen opettelun niin, että hypyt, liu’ut ja piruetit tulevat tutuiksi. Tuttu ryhmä kavereineen antaa lapselle turvallisen paikan oppia ja kehittää omia taitojaan. Liikkuessa yhdessä muiden kanssa opimme samalla myös sosiaalisia taitoja. Tenavat-ryhmän valmennuksesta vastaavat seuran ammattitaitoiset valmentajat sekä koulutetut ohjaajat.

Harjoitusajat

15.2 ja 18.2 saa tuoda kaverin mukaan jumppaan ja luisteluun! Kaverille myös kypärä ja luistimet mukaan. Kaveria voi pyytää ilmoittautumaan Tenavien sähköpostiin, niin tiedetään ketä on tulossa. Tutustumiskerta on kaverille ilmainen. 

  • TENAVIEN JA TAITAVIEN TREENIT ALKAVAT LA 6.8.2022. Mukaan voi tulla koko kauden ajan!

Tenavissa voit käydä luistelemassa valintasi mukaan 1-2 kertaa viikossa. Harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Keskiviikkoisin oheistreenit (jumppa) klo 16.00-16.45 Lippumäen jäähallin salissa ja sen jälkeen luistelu klo 17-18.
  • Lauantaisin luistelu klo 10.45-11.45 Toivalan tuplajäät.

Muistathan tarkkailla Ajankohtaista-palstaa. Jos aikatauluun tulisi muutoksia, ne näkyvät siellä. 

ILMOITATHAN LUISTELIJAN HOIKA JÄRJESTELMÄÄN TUTUSTUMISKERRAN JÄLKEEN.

Tenavien teemapäivät

Ennen tärkeitä tapahtumia kuten jääshowt ja joulujuhlat, kannattaa seurata sivuja aktiivisesti, vaikka koetammekin laittaa oleellisia asioita myös sähköpostilla. Tärkeistä asioista ja muutoksista tulee usein tieto ajankohtaista palstalle ja Tenavien sivuille.

 

Jc (Juniori c) KILPARYHMÄÄN SIIRTYMINEN: Jc-ryhmällä on viikossa 3 jäätä ja yhdet oheistreenit. Siellä aloitetaan tekemän luistelijalle omaa kilpailuohjelmaa, opetellaan taitoluistelun elementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja, askeleita ja hyvää perusluistelua. Jokainen luistelee omalla tasollaan ja luistelijoita ohjataan yksilöllisesti, joten tulkaa rohkeasti mukaan. Valmentajina ovat seuran kilparyhmien valmentaja Moona Heikkinen ja valmennustiimi. (junioritkilparyhmään)

Kilparyhmän aikataulut: ma jää Toivala klo 14.45-15-45, jonka jälkeen oheisharjoitus Kuopiohalli klo 16.15-17, ke jää Lippumäki klo 14.45-15.45, pe jää Lippumäki klo 14.30-15.30. Kilparyhnän maksu on 150e/kk. Kilparyhmään voi tulla mukaan kokeilemaan. Ilmoita ennen tuloasi tenavat.taitavat@gmail.com. Lisätietoja tuosta sähköpostista ja omilta valmentajilta. Tervetuloa mukaan kilparyhmään!

 

Harjoitusmaksut

Tenavissa harjoitusmaksut ovat:

  • 45 euroa / kk, kun käyt yhdet jääharjoitukset viikossa (vasta-alkajat)
  • 90 euroa / kk, kun käyt kahdet jääharjoitukset viikossa

Keskiviikon jumppa sisältyy hintaan.

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 30 euroa / kausi 2022-2023.

Laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostiin saapuvalla laskulla. LASKUTUKSESTA: Jos et ole saanut laskuja seuralta, niin ota yhteyttä tenavat.taitavat@gmail.com. Huolehdi, että olet ilmoittanut luistelijan Hoika-järjestelmään!

 

Ilmoittautuminen

Tenaviin ilmoittaudutaan Hoika-palvelun kautta. Jos luistelija on aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla. Jos luistelija ei ole aiemmin rekisteröitynyt, tee ensin rekisteröityminen LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”yksinluistelija”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käy ensin tarkistamassa, että luistelijan henkilötunnus löytyy henkilötiedoista (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa). Sen jälkeen vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Tenavat ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Huom: Hoikassa ei näy luistelun maksutietoja, vaan ne on esitetty tällä sivulla. Ilmoittaudu ryhmiin jääkertojen mukaisesti (1x, 2x)

Hoikaan pääset tästä: Linkki Hoikaan.

Luistelupassi ja vakuutus

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. Luistelupassin ostamalla urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Tenavalle hankittava passi on harrastelupassi. Passin hankinta tapahtuu Hoikassa. Ohjeet passin hankintaan löytyvät Suomen taitoluisteluliiton sivuilta: ohjeet harrastelupassin ostoon (STLL)

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa: ohjeet tapaturman sattuessa (STLL)

HUOM: Jos luistelijanne siirtyy kauden kuluessa luistelukoulusta Tenaviin ja aikoo käydä Tenavissa kerran viikossa, KuLSin hankkima luistelukoulupassi on tässä tapauksessa riittävä, eikä tällä luistelumäärällä tarvitse hankkia loppukaudelle harrastelupassia.

Lisätiedot

Halutessasi lisätietoja ota yhteyttä tenavat.taitavat@gmail.com.