Kuopion Luisteluseura ry

Tenavat

Tervetuloa Tenaviin!

Opetellaanko yhdessä liukumaan, pyörimään ja hyppimään jäällä? Jäällä on hauskaa!

Tenavista on hyvä aloittaa taitoluistelun alkeiden opettelu. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista!

Tenavat on tarkoitettu 3-7-vuotiaille taitoluistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Mukaan voit liittyä milloin vain, myös kauden kuluessa. Tutustumiskerta on ilmainen.

Ilmoitathan tutustumiskerralle tulosta ennakkoon tenavat.taitavat@gmail.com.

Tenavissa tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito. Taitojen kasvaessa aloitamme myös taitoluistelun erityistaitojen opettelun niin, että hypyt, liu’ut ja piruetit tulevat tutuiksi. Tuttu ryhmä kavereineen antaa lapselle turvallisen paikan oppia ja kehittää omia taitojaan. Liikkuessa yhdessä muiden kanssa opimme samalla myös sosiaalisia taitoja. Tenavat-ryhmän valmennuksesta vastaavat seuran ammattitaitoiset valmentajat sekä koulutetut ohjaajat.

Harjoitusajat

Tenavissa voit käydä luistelemassa valintasi mukaan 1-2 kertaa viikossa. Harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Tenavat jatkavat luistelua elokuussa. Hyvää kesää!

Muistathan tarkkailla Ajankohtaista-palstaa. Jos aikatauluun tulisi muutoksia, ne näkyvät siellä. 

ILMOITATHAN LUISTELIJAN HOIKA-JÄRJESTELMÄÄN TUTUSTUMISKERRAN JÄLKEEN.

Tenavien teemapäivät

Ennen tärkeitä tapahtumia kuten vuosittainen jääshow ja joulujuhlat, kannattaa seurata sivuja aktiivisesti, vaikka koetammekin laittaa oleellisia asioita myös sähköpostilla. Tärkeistä asioista ja muutoksista tulee usein tieto ajankohtaista palstalle ja Tenavien sivuille.

 

Jc (Juniori c) KILPARYHMÄÄN SIIRTYMINEN: Jc-ryhmällä on viikossa 3 jääharjoitusta ja yhdet oheistreenit. Siellä aloitetaan tekemään luistelijalle omaa kilpailuohjelmaa, opetellaan taitoluistelun elementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja, askeleita ja hyvää perusluistelua. Jokainen luistelee omalla tasollaan ja luistelijoita ohjataan yksilöllisesti, joten tulkaa rohkeasti mukaan.

Kilparyhmän aikataulut:

Kilparyhmän kuukausimaksu on 155e/kk. Kilparyhmään voi tulla mukaan kokeilemaan. Ilmoita ennen tuloasi tenavat.taitavat@gmail.com. Lisätietoja tuosta sähköpostista ja omilta valmentajilta. Tervetuloa mukaan kilparyhmään!

 

Harjoitusmaksut

Tenavissa harjoitusmaksut ovat:

  • 50 euroa / kk, kun käyt yhdet jääharjoitukset viikossa (vasta-alkajat)
  • 95 euroa / kk, kun käyt kahdet jääharjoitukset viikossa

Jumppa sisältyy hintaan.

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 40 euroa / kausi 2023-2024.

Laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostiin saapuvalla laskulla. LASKUTUKSESTA: Jos et ole saanut laskuja seuralta, niin ota yhteyttä tenavat.taitavat@gmail.com. Huolehdi, että olet ilmoittanut luistelijan Hoika-järjestelmään!

 

Ilmoittautuminen

Tenaviin ilmoittaudutaan Hoika-palvelun kautta. Jos luistelija on aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla. Jos luistelija ei ole aiemmin rekisteröitynyt, tee ensin rekisteröityminen LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”yksinluistelija”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käy ensin tarkistamassa, että luistelijan henkilötunnus löytyy henkilötiedoista (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa). Sen jälkeen vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Tenavat ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Huom: Hoikassa ei näy luistelun maksutietoja, vaan ne on esitetty tällä sivulla. Ilmoittaudu ryhmiin jääkertojen mukaisesti (1x, 2x)

Hoikaan pääset tästä: go.hoika.net

Luistelupassi ja vakuutus

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. Luistelupassin ostamalla urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Tenavalle hankittava passi on harrasteluistelupassi. Passin hankinta tapahtuu Hoikassa. Ohjeet passin hankintaan löytyvät Suomen taitoluisteluliiton sivuilta: Ohje harrasteluistelupassin ostoon (STLL)

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa: Ohjeet tapaturman sattuessa (STLL)

HUOM: Jos luistelijanne siirtyy kauden kuluessa luistelukoulusta Tenaviin ja aikoo käydä Tenavissa kerran viikossa, KuLSin hankkima luistelukoulupassi on tässä tapauksessa riittävä, eikä tällä luistelumäärällä tarvitse hankkia loppukaudelle harrasteluistelupassia.

Lisätiedot

tenavat.taitavat@gmail.com.