Kuopion Luisteluseura ry

Tenavat

Tervetuloa Tenaviin!

Opetellaanko yhdessä liukumaan, pyörimään ja hyppimään jäällä? Jäällä on hauskaa!

Tenavista on hyvä aloittaa taitoluistelun alkeiden opettelu. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista!

Tenavat on tarkoitettu 3-7-vuotiaille taitoluistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Mukaan voit liittyä milloin vain, myös kauden kuluessa. Tutustumiskerta on ilmainen!

Ilmoitathan tutustumiskerralle tulosta ennakkoon toimisto@kuls.fi (ja mainitse otsikossa Tenavat).

Tenavissa tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito. Taitojen kasvaessa aloitamme myös taitoluistelun erityistaitojen opettelun niin, että hypyt, liu’ut ja piruetit tulevat tutuiksi. Tuttu ryhmä kavereineen antaa lapselle turvallisen paikan oppia ja kehittää omia taitojaan. Liikkuessa yhdessä muiden kanssa opimme samalla myös sosiaalisia taitoja. Tenavat-ryhmän valmennuksesta vastaavat seuran ammattitaitoiset valmentajat sekä koulutetut ohjaajat.

Harjoitusajat

Tenavissa voit käydä luistelemassa valintasi mukaan kerran tai kaksi kertaa viikossa. Harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Ke Lippumäki JÄÄ klo 17:15-18:00
  • Su Lippumäki JÄÄ klo 10:45-11:30 ja sen jälkeen tunnin jumppa Lippumäessä (klo 11.50 alk.)

Muistathan tarkkailla Ajankohtaista-palstaa. Jos aikatauluun tulisi muutoksia, ne näkyvät siellä. 

Tenavien teemapäivät

Su 7.2. Sirkus

Su 7.3. Piruettipäivä

Su 28.3. Safari

Su 4.4. Pääsiäisloma – ei harjoituksia

Su 11.4. Frozen! – hahmoja jäällä

Su 25.4. Vappunaamiaiset

Kevätkausi päättyy 30.4.2021.

Uusi kausi alkaa elokuussa; ilmoittelemme siitä tarkemmin kesän jälkeen!

Harjoitusmaksut

Tenavissa harjoitusmaksut ovat:

  • 40 euroa / kk, kun käyt yhdet jääharjoitukset viikossa (vasta-alkajat)
  • 80 euroa / kk, kun käyt kahdet jääharjoitukset viikossa

Hintaan sisältyy lisäksi oheiset sunnuntaina harjoituksissa kävijöille.

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 30 euroa / kausi 2020-2021.

Laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostiin saapuvalla laskulla.

HUOM: Jos valitset käydä vain yhdet jääharjoitukset viikossa, ilmoitathan siitä toimisto@kuls.fi (ja mainitse otsikossa Tenavat), Tenaviin ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Tenaviin ilmoittaudutaan Hoika-palvelun kautta. Jos luistelija on aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla. Jos luistelija ei ole aiemmin rekisteröitynyt, tee ensin rekisteröityminen LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”yksinluistelija”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käy ensin tarkistamassa, että luistelijan henkilötunnus löytyy henkilötiedoista (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa). Sen jälkeen vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Tenavat ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Huom: Hoikassa ei näy luistelun maksutietoja, vaan ne on esitetty tällä sivulla.

Hoikaan pääset tästä: Linkki Hoikaan.

Luistelupassi ja vakuutus

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. Luistelupassin ostamalla urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Tenavalle hankittava passi on harrastelupassi. Passin hankinta tapahtuu Hoikassa. Ohjeet passin hankintaan löytyvät Suomen taitoluisteluliiton sivuilta: ohjeet harrastelupassin ostoon (STLL)

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa: ohjeet tapaturman sattuessa (STLL)

HUOM: Jos luistelijanne siirtyy kauden kuluessa luistelukoulusta Tenaviin ja aikoo käydä Tenavissa kerran viikossa, KuLSin hankkima luistelukoulupassi on tässä tapauksessa riittävä, eikä tällä luistelumäärällä tarvitse hankkia loppukaudelle harrastelupassia.

Lisätiedot

Halutessasi lisätietoja ota yhteyttä toimisto@kuls.fi (ja mainitse otsikossa Tenavat).

Tenavat-ryhmästä voit siirtyä taitojen edetessä yksinluistelun kilparyhmiin (kilparyhmään K5). Halutessasi siirtyä kilparyhmään ota rohkeasti yhteyttä taitoluistelujaoston puheenjohtajaan krautalahti@gmail.com (Katja Rautalahti).

Huom. Tenavien vanhemmat! Katsottehan ohjeemme maskin käytöstä halleilla KuLSin etusivulta.