Kuopion Luisteluseura ry

Tenavat

Tervetuloa Tenaviin!

Opetellaanko yhdessä liukumaan, pyörimään ja hyppimään jäällä? Jäällä on hauskaa!

Tenavista on hyvä aloittaa taitoluistelun alkeiden opettelu. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista!

Tenavat on tarkoitettu 3-7-vuotiaille taitoluistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Mukaan voit liittyä milloin vain, myös kauden kuluessa. Tutustumiskerta on ilmainen!

Ilmoitathan tutustumiskerralle tulosta ennakkoon tiedotus.kuls@gmail.com (ja mainitse otsikossa Tenavat).

Tenavissa tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito. Taitojen kasvaessa aloitamme myös taitoluistelun erityistaitojen opettelun niin, että hypyt, liu’ut ja piruetit tulevat tutuiksi. Tuttu ryhmä kavereineen antaa lapselle turvallisen paikan oppia ja kehittää omia taitojaan. Liikkuessa yhdessä muiden kanssa opimme samalla myös sosiaalisia taitoja. Tenavat-ryhmän valmennuksesta vastaavat seuran ammattitaitoiset valmentajat sekä koulutetut ohjaajat.

Harjoitusajat

Tenavissa voit käydä luistelemassa valintasi mukaan 1-2 kertaa viikossa. Harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Ke Lippumäki JÄÄ klo 17:00-18:00
  • Su Lippumäki JÄÄ klo 9:30-10:30 ja sen jälkeen tunnin jumppa Lippumäessä (klo 11 alk.)

Muistathan tarkkailla Ajankohtaista-palstaa. Jos aikatauluun tulisi muutoksia, ne näkyvät siellä. 

Tenavien teemapäivät

Tenavien ja Taitavien kesätauko alkaa jääshowsta ja luisteluteenit jatkuvat elokuussa.

Seuraattehan Kulsin sivuja myös kesän aikana varsinkin elokuun lähestyessä. Elokuun luistelun aloitus ja aikataulut päivittyvät nettisivuille heinäkuussa. Myös varsinkin ennen tärkeitä tapahtumia kuten jääshowt ja joulujuhlat, kannattaa seurata sivuja aktiivisesti, vaikka koetammekin laittaa oleellisia asioita myös sähköpostilla. Tärkeistä asioista ja muutoksista tulee usein tieto ajankohtaista palstalle ja Tenavien sivuille.

Mukavaa jääshowta ja tulevaa kesää kaikille!

 

LASKUTUKSESTA: Jos et ole saanut laskuja seuralta, niin ota yhteyttä tiedotus.kuls@gmail.com. Ryhmään on tullut uusia luistelijoita, niin laitan vielä viestiä tähän. Huolehdi, että olet ilmoittanut luistelijan Hoika-järjestelmään!

KILPARYHMÄÄN SIIRTYMINEN: Kilparyhmän aikataulut ovat nyt selvillä ja voitte tehdä ilmoituksen kilparyhmään siirtymisestä tiedotuksen sähköpostiin. Kilparyhmällä on 3 jäätä ja yhdet oheistreenit. Tervetuloa mukaan kilparyhmään! Siellä aloitetaan tekemän luistelijalle omaa kilpailuohjelmaa, opetellaan taitoluistelun elementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja, askeleita ja hyvää perusluistelua. Jokainen luistelee omalla tasollaan ja luistelijoita ohjataan yksilöllisesti, joten tulkaa rohkeasti mukaan. Valmentajina ovat seuran kilparyhmien valmentajat Moona Heikkinen ja Emilia Simonen.

Kilparyhmän aikataulut:

ma jää klo 14.45-15.45 Lippumäki ja oheistreeni Jynkänlahden koulu klo 16.15-17. Ke jää klo 14.45-15.45 Lippumäki ja pe klo 14.30-15.30 Lippumäki. Hinta on 140 €/kk.

 

Harjoitusmaksut

Tenavissa harjoitusmaksut ovat:

  • 45 euroa / kk, kun käyt yhdet jääharjoitukset viikossa (vasta-alkajat)
  • 90 euroa / kk, kun käyt kahdet jääharjoitukset viikossa

Hintaan sisältyy lisäksi lajioheinen sunnuntaina Lippumäen jäähallin salissa.

Uutuutena tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa oheisia

  • Koreografiatunti (valmentaja Riina Paarma) +10€ kk-maksuun
  • Fysiikkavalmennus-tunti (valmentaja määräytyy osallistujan iän mukaan) +10€ kk-maksuun

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 30 euroa / kausi 2021-2022.

Laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostiin saapuvalla laskulla.

Muistattehan tarkkailla Ajankohtaista-palstaa mahdollisten aikataulun muutosten varalta!

Luistelukausi on 4.8.2021-30.4.2022

Ilmoittautuminen

Tenaviin ilmoittaudutaan Hoika-palvelun kautta. Jos luistelija on aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla. Jos luistelija ei ole aiemmin rekisteröitynyt, tee ensin rekisteröityminen LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”yksinluistelija”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käy ensin tarkistamassa, että luistelijan henkilötunnus löytyy henkilötiedoista (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa). Sen jälkeen vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Tenavat ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Huom: Hoikassa ei näy luistelun maksutietoja, vaan ne on esitetty tällä sivulla. Ilmoittaudu ryhmiin jääkertojen mukaisesti (1x, 2x)

Hoikaan pääset tästä: Linkki Hoikaan.

Luistelupassi ja vakuutus

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. Luistelupassin ostamalla urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Tenavalle hankittava passi on harrastelupassi. Passin hankinta tapahtuu Hoikassa. Ohjeet passin hankintaan löytyvät Suomen taitoluisteluliiton sivuilta: ohjeet harrastelupassin ostoon (STLL)

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa: ohjeet tapaturman sattuessa (STLL)

HUOM: Jos luistelijanne siirtyy kauden kuluessa luistelukoulusta Tenaviin ja aikoo käydä Tenavissa kerran viikossa, KuLSin hankkima luistelukoulupassi on tässä tapauksessa riittävä, eikä tällä luistelumäärällä tarvitse hankkia loppukaudelle harrastelupassia.

Lisätiedot

Halutessasi lisätietoja ota yhteyttä tiedotus.kuls@gmail.com (ja mainitse otsikossa Tenavat).

Tenavat-ryhmästä voit siirtyä taitojen edetessä yksinluistelun kilparyhmiin (junioritkilparyhmään). Tällä hetkellä siirto tapahtuu Jc-ryhmään, joka treenaa 3x jäällä ja 1x oheinen/viikko: ma jää klo 14.45-15.45 Lippumäki ja oheistreeni Jynkänlahden koulu klo 16.15-17. Ke jää klo 14.45-15.45 Lippumäki ja pe klo 14.30-15.30 Lippumäki. Ryhmän hinta on 140 €/kk.

Halutessasi siirtyä kilparyhmään ota rohkeasti yhteyttä taitoluistelujaostoon: tiedotus.kuls@gmail.com