Kuopion Luisteluseura ry

Aikuisten ryhmä

Tule mukaan luistelemaan aikuisten ryhmään!

Olitpa sitten kokeneempi luistelija tai luistelusta kiinnostunut aloittelija niin tule rohkeasti mukaan. Voit luistella 1-2 kertaa viikossa. Ennen keskiviikon jäätreeniä on oheistreeni, jossa liikutaan yhdessä ja tehdään luisteluun liittyviä harjotteita jään ulkopuolella.

Harjoitusajat

Ke 19.30-20.30 Toivala tuplajäät tai la 18.30-19.30 Lippumäki tuplajäät. Oheistreenit ke klo 18.30 Toivalan tuplajäät jumppasali.

Hinnat

Hinta on 80€/kk, kun käyt jäällä kerran viikossa ja 110€/kk, kun käyt jäällä kahdesti viikossa. Oheistreeni sisältyy hintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Hoika-palvelun kautta. Jos luistelija on aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla. Jos luistelija ei ole aiemmin rekisteröitynyt, tee ensin rekisteröityminen LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”yksinluistelija”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käy ensin tarkistamassa, että luistelijan henkilötunnus löytyy henkilötiedoista (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa). Sen jälkeen vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Aikuiset ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Huom: Hoikassa ei näy luistelun maksutietoja, vaan ne on esitetty tällä sivulla. Ilmoittaudu ryhmiin jääkertojen mukaisesti (1x, 2x). Hoikaan pääset tästä: Linkki Hoikaan

Luistelupassi ja vakuutus

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. Luistelupassin ostamalla urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Sopiva passi on harrasteluistelupassi. Passin hankinta tapahtuu Hoikassa. Ohjeet passin hankintaan löytyvät Suomen taitoluisteluliiton sivuilta:Ohjeet harrasteluistelupassin ostoon (STLL)

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa:Ohjeet tapaturman sattuessa (STLL)

Lisätietoja

tenavat.taitavat@gmail.com