Kuopion Luisteluseura ry

Luistelukoulu

Tervetuloa mukaan!

Luistelukoulussa opetellaan luistelun alkeita. Mukaan joukkoomme voit liittyä milloin vain kauden kuluessa. Luistelukoulun tutustumiskerta on ilmainen! Luistelukoulun ohjauksesta vastaavat Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat ohjaajat ja apuohjaajat.

Luistelun voit aloittaa myös

Harjoitusajat

Harjoittelemme maanantaisin klo 17.30-18.15 Lippumäen uudessa Tuplajäät jäähallissa (Rauhalahdentie 66).

Aloitamme luistelemaan keväällä maanantaina 3.1.2022

Jäsen- ja harjoittelumaksut

Kerran kaudessa (2021-2022) maksetaan seuran jäsenmaksu on 30€/luistelija. Ja

  • Kuukausimaksu on 25 €/lapsi/kk TAI
  • Kausimaksu kevät 95 €/lapsi

Sisaralennus: kk-maksu 22e/toinen sisarus ja kausimaksu 85e/toinen sisarus.

TAMMIKUUSSA -22 LUISTELUKOULU ON VIELÄ ILMAINEN

Laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostiin saapuvalla laskulla.

Jos valitsette kausimaksun, maksu veloitetaan yhdellä laskulla. Halutessanne tämän vaihtoehdon pyydämme ilmoittamaan siitä erikseen kulsluistelukoulu@gmail.com.

Jos luistelukoululainen aloittaa kuun jälkipuoliskolla, veloitetaan aloituskuukaudelta puolikas kk-maksu. Jos luistelukoululainen lopettaa ryhmässä luistelun, pyydämme ilmoittamaan siitä laskutuksen keskeyttämiseksi kulsluistelukoulu@gmail.com, jolloin kk-laskutus pysähtyy ilmoitusta seuraavan kuukauden alusta (suoritettuja maksuja ei palauteta).

Ilmoittautuminen

Rekisteröityminen luistelijaksi ja henkilötiedot

Ellei luistelijanne ole aiemmin rekisteröitynyt Hoika-palveluun, rekisteröi luistelija ensin Hoikaan LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”luistelukoululainen”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten. Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Lisää ensin luistelijan henkilötunnus henkilötietoihin, sillä järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme hankkia luistelijalle vakuutuksellisen luistelukoulupassin.

Voitte myös halutessanne antaa henkilötiedoissa valokuvausluvan.

Sisaralennustieto tulee myös täyttää sitä koskevaan kohtaan tarvittaessa.

Ilmoittautuminen Hoikassa

KEVÄT 2022: Vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Luistelukoulu KEVÄT 2022 ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen.

HUOM: Kun ilmoittaudut KEVÄÄLLE 2022, älä rekisteröi luistelijaa uudelleen,Jos olet aiemmin käynyt luistelukoulussamme, vaan tee pelkkä ilmoittautuminen kevään ryhmään (ja tarvittaessa päivitä sisaralennustieto). Hoikassa ei näy maksutietoja.

Linkki Hoikaan

Luistelukoululaisen vakuutus

Hankimme seuran puolesta kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoulupassin. Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Pidättehän luistelijan tiedot Hoikassa ajan tasalla. Lisätietoja vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman sattuessa löytyvät Taitoluisteluliiton sivuilta:

Tuoteseloste

Ohjeet tapaturman sattuessa

Luistelukoululaisen varusteet

Luistelukoululaisella tulisi olla tunnilla mukana luistimet, kypärä, hanskat ja lämmintä vaatetta.

Lisätietoja luistelukoulun varusteista löytyy Suomen taitoluisteluliiton sivuilta.

Lisätiedot

Lisätietoja luistelukoulun toiminnasta: kulsluistelukoulu@gmail.com.

Sponsorit

Luistelukoulun toimintaa tukemassa: