Kuopion Luisteluseura ry

Kuopion Luisteluseuran kesäleiri 2024

Tulevana kesänä KuLS taitoluistelujaosto järjestää taitoluistelun kesäleirin Leppävirralla Vesileppiksessä.

Leiri 1. 27.-31.7.2024 ja leiri 2. 27.-28.7.2024
Leiri 1. on tarkoitettu sarjoille tinteistä  SM-senioreihin ja leiri 2. puolestaan on aikuisluistelijoille ja harrastetason luistelijoille.
Leiri 1. hinta on 350€  ja leiri 2. hinta on 160€.
Leiri sisältää valmennuksen, harjoitukset sekä lounaan ja päivällisen.

Jokainen luistelija/perhe voi yöpyä omakustanteisesti Vesileppiksessä alla olevalla majoitustarjouksella. Tarjous sisältää majoituksen, kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön.

  • 138€/vrk/kahden hengen huone
  • 163€/vrk/kolmen hengen huone
  • 108€/vrk/yhden hengen huone
  • lapsen lisävuode (4-12 v.) 25€/vrk näiden lisäksi ja superior huoneen lisämaksu 30€/vrk

Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa tunnisteeksi koodisana KULS.
Varaukset ainoastaan soittona 029 1700 170  tai myynti@vesileppis.fi tai reception@vesileppis.fi

Valmentajina leirillä toimivat KuLSin päävalmentaja Ferran Cuní Baulenas ja Espanjasta valmentaja Jordi Lafarga. Jordi on valmentanut useita olympiatason luistelijoita kuten Javier Fernandezia, Javier Rayaa, Felipe Montoyaa ja Sonia Lafuentea. Hän on tehnyt työtä pitkään Espanjan maajoukkueluistelijoiden parissa. Ammatiltaan Jordi on lääkäri ja biomekaniikan tohtori, joka opettaa lääkäreitä yliopistossa. Lisäksi hän on erikoistunut hyppytekniikkaan ja urheilufysiologiaan. Hän toimii myös kansainvälisenä teknisenä spesialistina.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Leirin ilmoittautumismaksu on 100€ ja se lähetetään sähköpostiin pian ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Leirien tarkemmat aikataulut ja alustavat ryhmäjaot lähetetään ilmoittautuneille luistelijoille viimeistään noin 2 viikkoa ennen leirin alkua.

Peruutusehdot