Kuopion Luisteluseura ry

Jääshow

PIENI MERENNEITO -JÄÄSHOW 21.4.2024 KLO 15:00 OLVI – AREENALLA

Tänä vuonna Kuopion Luisteluseuran jo perinteeksi muodostuneessa, keväisessä jääshow´ssa uimme Arielin ja hänen ystäviensä matkassa merenalaiseen maailmaan!

Ihastuttava, ajaton tarina kertoo merenneito Arielista, jota pinnan yllä odottava ihmisten maailma kiehtoo niin kovin, että tämä päätyy tekemään kohtalokkaan sopimuksen merinoita Ursulan kanssa. Vedenalaiset, iloiset värit ja mukaansatempaava musiikki vievät katsojat vauhdikkaan, hauskan ja jännittävänkin sadun pyörteisiin. Sukella taitavien luistelijoidemme kanssa aaltoihin!

Tänä vuonna vain yksi näytös klo 15.00, hanki lippusi siis pian! Ovet avataan tunti ennen näytöksen alkua. Sisäänkäynti ja lipunmyynti näytöspäivänä B-ovelta.

Ovella maksuvälineenä käy käteinen, korttimaksu ja epassi/smartum (vain aikuisen lippu).

Lippujen hinnat:

Lapset/opiskelijat/eläkeläiset (lapsi 3-15v.) 10 €

Aikuiset 15 €

Perhelippu (2+2) 40 €

 

NETTILIPUT: KUOPIONLUISTELUSEURA.EVENTIOLIVE.FI,

ESITYSPÄIVÄNÄ LIPUT MYYNNISSÄ B-OVELTA
(Ovella maksuvälineenä käy käteinen, korttimaksu ja epassi/smartum)

 

Kun pyörätuolissa istuva liikuntarajoitteinen asiakas osallistuu jääshow’hun saattajan kanssa, saattajalla on oikeus maksuttomaan esitykseen.

Esityksen kesto väliajan kanssa on n. 2 tuntia.

Tilaisuudessa on buffetti, jossa on myynnissä kahvia/teetä, virvokkeita sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Maksuvälineenä käy pankkikortti, käteinen tai MobilePay.

Maksullinen pysäköinti (jäähallin vieressä) Kuntolaakson parkkihallissa.

 

***Mahdollisista muutoksista tiedotamme nettisivuillamme www.kuls.fi ja sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram).