Kuopion Luisteluseura ry

Taitavat ja harrastekilparyhmä

Tervetuloa mukaan luistelemaan!

Taitavat-ryhmä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, alle 18-vuotiaille harrastajaluistelijoille.

Taitavien tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito ja yksinluistelun peruselementtejä (hyppyjä, piruetteja, liukuja, askeleita ym.). Harjoituksissa tärkeää on mukava yhdessäolo jäällä. Ryhmään voi liittyä mukaan myös kauden kuluessa.

Harrastekilparyhmä on pääsääntöisesti Taitajat-sarjan kilparyhmä. Ryhmä on hyvä jatkumo Taitavat -ryhmässä luistelleelle lapselle.

Harjoituksissa opetellaan jo vaikeampia yksinluistelun elementtejä (hypyt, piruetit, liu’ut, askeleet) sekä esiintymistaitoja musiikin mukaan.
Kaikille luistelijoille tehdään kilpailuohjelma, ja heillä on mahdollisuus osallistua Itäisen alueen kutsukilpailuihin ja kansainvälisiin kutsukilpailuihin lähinnä Suomessa Taitajat-sarjassa.

Halutessasi lisätietoja Taitavat- tai harrastekilparyhmästä ota yhteyttä tenavat.taitavat@gmail.com.

Harjoitusajat kaudella 2023-2024

Näissä ryhmissä voit käydä luistelemassa valintasi mukaan 1-3 kertaa viikossa. Harjoitusajat ovat seuraavat:

 Mukaan voi tulla koko kauden ajan! 

  • TAITAVAT: jää ti klo 17-18 ja la klo 9.45-10.45 Lippumäen tuplajäät. Tenavien ja Taitavien jumppa on ti 29.8 alkaen Aurinkorinteen koulun salissa klo 15.45. Tulkaa ainakin ensimmäisellä kerralla parkkipaikan vieressä olevan katoksen lähelle. Ohjaaja odottaa teitä siinä.
  • HARRASTEKILPARYHMÄ: jää ke klo 19.30-20.30 Toivalan tuplajäät, la klo 18.30-19.30 Lippumäen tuplajäät ja ti klo 17-18 Lippumäen tuplajäät (ti jää vain jos käyt 3 kertaa viikossa). Oheistreenit (jumppa) ennen ke jäätä klo 18.30 Toivalan tuplajäiden jumppasali.

Taitavissa harjoitusmaksut ovat:

  • 50 euroa / kk, kun käyt yhdet jääharjoitukset viikossa (vasta-alkajat)
  • 95 euroa / kk, kun käyt kahdet jääharjoitukset viikossa

jumppa sisältyy hintaan Taitavilla, Tenavilla ja Harrastekilparyhmällä.

Harrastekilparyhmässä harjoitusmaksu on:

  • 125 euroa / kk, kun käyt kolmet jääharjoitukset viikossa.

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 40 euroa / kausi 2023-2024.

Laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostiin saapuvalla laskulla.

Muistattehan tarkkailla Ajankohtaista-palstaa mahdollisten aikataulun muutosten varalta!

ILMOITATHAN LUISTELIJAN HOIKA JÄRJESTELMÄÄN TUTUSTUMISKERRAN JÄLKEEN.

Ilmoittautuminen

Taitaviin ilmoittaudutaan Hoika-palvelun kautta. Jos luistelija on aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla. Jos luistelija ei ole aiemmin rekisteröitynyt, tee ensin rekisteröityminen LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”yksinluistelija”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käy ensin tarkistamassa, että luistelijan henkilötunnus löytyy henkilötiedoista (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa). Sen jälkeen vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Taitavat/harrastekilparyhmä ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Huom: Hoikassa ei näy luistelun maksutietoja, vaan ne on esitetty tällä sivulla. Ilmoittaudu ryhmiin jääkertojen mukaisesti (1x, 2x)

Hoikaan pääset tästä: Linkki Hoikaan.

Luistelupassi ja vakuutus

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. Luistelupassin ostamalla urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Taitavalle soveltuva passi on harrastelupassi. Passin hankinta tapahtuu Hoikassa. Ohjeet passin hankintaan löytyvät Suomen taitoluisteluliiton sivuilta: ohjeet harrastelupassin ostoon (STLL)

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa: ohjeet tapaturman sattuessa (STLL)

Yhteystiedot:

Halutessasi lisää tietoa laita viestiä: tenavat.taitavat@gmail.com