Kuopion Luisteluseura ry

Valmentajat

Emilia Simonen

Emilia toimii Kuopion luisteluseuran lajivalmentajana valmennustiimissä. Emilia on kotoisin Siilinjärveltä ja on aiemmin luistellut aina SM-seniori tasolle asti omalla urallaan. Hän on myös edustanut Suomea vuoden 2017 MM-kotikisoissa pariluistelussa. Koulutukseltaan Emilia on fysioterapeutti.

Riina Paarma

Riina toimii Kuopion Luisteluseuran fysiikkavalmentajana ja tanssinopettajana.  Koulutukseltaan Riina on tanssija ja tanssinopettaja, ja opiskelee parhaillaan valmentajaksi. Nykytanssi on Riinan vahvin laji, mutta opetuksessaan hän yhdistelee ahkerasti elementtejä niin nykytanssista, baletista, pariakrobatiasta, jazztanssista sekä lattareista, sillä hän uskoo monipuolisuuden olevan avain taidokkaaseen liikkumiseen ja esiintyjyyteen.

Moona Heikkinen

Moona on seuramme entinen huippuluistelija. Hän on urallaan luistellut sm-juniori tasolla asti. Aikaisemmin Moona on ollut Tuusulan luistelijoiden valmennustiimissä. Moona käy koulua Kuopiossa ja toimii Emilian apurina valmennustiimissä.

Tenavat taitoluistelukoulun ja Taitavat -ryhmän sekä Harrastekilparyhmän ohjauksesta vastaavat:

Inka Kankkunen, Pihla Pöllänen ja Erika Ruotsalainen

Seuran yhteisessä luistelukoulussa pienempien luistelijoiden ohjauksesta huolehtivat:

Sofia Nippolainen, Nanna Timonen, Kiia Kankkunen, Aurora, Sammelvuo, Nella Lappalainen ja Ninni Riekkinen

Jaoston kaikki luistelun ohjaajat ja valmentajat ovat suorittaneet vähintään Suomen taitoluisteluliiton (STLL) Taitoluisteluohjaajan koulutuksen.