Kuopion Luisteluseura ry

Terveydenhuolto

Urheiluvammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus yhteistyössä Terveystalon kanssa

Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Kuopio Asemakatu. Tapaturman sattuessa Kuopion ulkopuolella ensihoitoon voi hakeutua mihin tahansa Terveystalon toimipisteeseen. Ajanvarauksen voi myös tehdä puhelimitse 030 6000 tai nettisivujemme kautta.

Urheiluseurojen vastuulääkärinä toimii Ville-Pekka Vuorinen.

Tapaturman sattuessa muista täyttää vahinkoilmoitus vakuutusyhtiönne sivustolla. Vakuutusehtojenne mukaan varautukaa maksamaan vastaanotto ja ensihoito asiakaspalvelu pisteessämme. Muistakaa ottaa Kela-kortti mukaan. Asiakaspalvelumme auki ollessa vähennämme laskusta Kelan korvaukset ja sen jälkeen voitte hakea korvaukset vakuutusyhtiöstänne.

Erikoislääkärimme tekee tarvittaessa maksusitoumuspyynnöt esim. lisätutkimuksiin, toimenpiteisiin, kuntoutuksiin.

Sairastapauksissa teitä palvelee eri erikoisalojen lääkärimme. Ajanvaraus 030 6000 tai nettisivujemme kautta sekä 24/7 päivystyksen kautta.

Aukioloaikamme Kuopiossa:

Asemakatu
ma-to 7.30-19
pe 7.30-18
la ja su päivystys 9-14
p.030 6000 (palvelee 24/7)

Urheilussa ja kuntoliikunnassa sattuneille tapaturmille ja rasitusvammoille on tärkeätä saada mahdollisimman nopeasti oikea diagnoosi, asiantunteva hoito ja tarvittaessa myös tehokas kuntoutus, jotta paluu lajin pariin onnistuu turvallisesti ja ripeästi.

Terveystalo tarjoaa:

  • Asiantuntemuksen ja osaamisen urheilun ja liikunnan tapaturmiin ja rasitusvammoihin
  • Mahdollisuuden päästä päivystyksenä tilanteen ensiarvioon
  • Laadukkaat kuvantamiset (röntgen, ultra-ääni, magneetti) joko heti tai lyhyellä viiveellä
  • Ongelmasta riippuen oikeat asiantuntijat Terveystalon Sportin asiantuntijaverkostosta. Asiantuntijoita on kaikilta tärkeiltä urheilun ja liikunnan osa-alueilta (mm. lääketieteen erikoisalat, fysioterapia, ravitsemusterapia, kuntotestaus, urheilijoiden terveystarkastukset ym.)
  • Erinomaisesti varustellun sairaalan ja joustavan pääsyn leikkaukseen. Toimivan yhteistyön vakuutusyhtiöiden kanssa nopeiden korvauspäätösten saamiseksi.
  • Liikunnan harrastajien erityisongelmat, mm. tyttö- ja naisurheilijoilla, sydän- ja verisuonitautia sairastavilla jne.
  • Kuntotestaukset.
  • Useita yhteistyön mahdollisuuksia urheiluseurojen ja lajiliittojen kanssa (sopimusten muodossa, koulutustilaisuuksia, kuntotestauksia ryhmille ym.)