Kuopion Luisteluseura ry

Valmennus

Yksinluistelun puolella toiminta on jakautunut kilparyhmiin sekä harrasteryhmiin

Kilparyhmien toiminnan pyrkimyksenä on tarjota sellaista valmennusta ja ohjausta, joka mahdollistaa uran huippu-urheilussa myös kansainvälisellä tasolla.

Pyrkimyksenämme on mahdollistaa luistelijoiden pääsyn maajoukkueeseen, nuorten maajoukkueeseen sekä Taitoluisteluliiton Talent ryhmään.
Tällä hetkellä kuusi seuramme luistelijaa on saavuttanut paikat Taitoluisteluliiton edusturyhmiin.

Seurassamme on eri tasoisia ryhmiä iän ja taitotasojen mukaan.

  • Kilparyhmät A -taso
  • Kilparyhmät B -taso
  • Kilparyhmä D -taso

Kilparyhmiin (A,B,C -tasot) vaaditaan näyttökoe. Halutessasi luistelemaan kilparyhmiin, ota yhteyttä taitoluistelujaoston puheenjohtajaan ja sovi näyttö päävalmentajallemme.

D-kilparyhmä on harrastuspohjainen kilparyhmä. Luistelijat kilpailevat ns. harrastesarjoissa. Halutessasi luistelemaan D-ryhmään ota yhteys taitoluistelujaoston puheenjohtajaan.

Kilparyhmien ohella seurassamme on myös harrasteryhmiä, joiden tarkoituksena on opettaa perusluistelutaitoa mahdollisimman monelle ja eri-ikäiselle:

Tenavat taitoluistelukoulu on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille Tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito. Luistelua opetellaan monipuolisten harjoitteiden avulla. Taitojen kasvaessa aloitetaan myös taitoluistelun erityistaitojen opettelu. Tuttu ryhmä kavereineen antaa lapselle turvallisen paikan oppia ja kehittää omia taitojaan. Tenavat- ryhmästä suositellaan jatkamaan kilparyhmä Tintteihin. Tenavista voi myös jatkaa luistelua Taitavat harrastusryhmässä.

Taitavat harrastajaryhmä on tarkoitettu lapsille ja nuorille alle 18-vuotiaille harrastajaluistelijoille. Harrastajien tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito ja yksinluistelun peruselementtejä. Harjoituksissa tärkeää on mukava yhdessäolo jäällä.

Taitoluistelun vuosikello

Tervetuloa mukaan luistelemaan kanssamme!