Kuopion Luisteluseura ry

Valmennus ja ryhmät

Kuopion luisteluseuran taitoluistelujaosto tarjoaa taitoluistelun valmennusta monipuolisesti eri ikäisille luistelijoille sekä kisa- että harrastepuolella. Pienimmät taitoluistelijat aloittelevat usein luistelukoulussa ja Tenavissa perusluistelutaitojen kehittämisen ja jatkavat siitä joko kisa- tai harrasteryhmiin. Taitoluistelun voi silti aloittaa myöhemmälläkin iällä. Kilpaurheilupuolella taitoluistelu suositellaan aloitettavan hyvin nuorena, jo 3-5-vuotiaana.

Kilparyhmät

Kilparyhmissä luistelijoilta edellytetään sitoutumista pitkäjänteiseen harjoitteluun. Valmennus tukee kunkin luistelijan yksilöllistä kehitystä edetä lajissa. Kilparyhmiä on tarjolla luistelijoille heidän taitotasonsa mukaisesti. Luistelussa edetään valmentajan arvion mukaisesti. Suomen taitoluisteluliiton suositukset ja testijärjestelmä linjaavat toimintaa.

Taitoluistelijan urapolku

Kilparyhmien toiminnan pyrkimyksenä on tarjota sellaista valmennusta ja ohjausta, joka mahdollistaa uran huippu-urheilussa myös kansainvälisellä tasolla. Pyrkimyksenä on lisäksi mahdollistaa luistelijoiden pääsy maajoukkueeseen, nuorten maajoukkueeseen sekä Taitoluisteluliiton nuorten projektiryhmään.

Kilparyhmiin edetään valmentajan ohjauksessa. Halutessasi mukaan kilparyhmiin ota yhteyttä taitoluistelujaostoon, kuls.taitoluistelujaosto@gmail.com

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä valmennusta on tarjolla eri ikäisille luistelijoille. Kantavana ajatuksena on mahdollistaa innostava ja hauska harrastus jokaiselle luistelusta kiinnostuneelle ja tarjota mahdollisuus luistelutaitojen vahvistamiseen ammattitaitoisessa ohjauksessa. Luistella voi omaksi ilokseen tai tavoitteellisesti. Myös harrasteryhmissä tarjoamme mahdollisuuden kisaamiseen harrastesarjoissa.

Harrasteryhmistä kiinnostuneet saavat seuraamme yhteyden sähköpostitse tenavat.taitavat@gmail.com.