Kuopion Luisteluseura ry

Muodostelmaluistelukoulu

Timantit

Muodostelmaluistelukouluryhmä Timantit on tarkoitettu
muodostelmaluistelun alkeista kiinnostuneille n. 5-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksissa opetellaan perusluistelutaitoja pelien ja leikkien avulla ja tutustutaan muodostelmaluistelun elementteihin.

Luistelijat  jaetaan lähtötason mukaan useampaan pienempään ryhmään, joissa harjoittelu tapahtuu ryhmän oman ohjaajan johdolla. Timantit -ryhmään siirrytään usein luistelukoulusta, mutta aiempaa luisteluharrastustaustaa ei välttämättä tarvita, vaan mukaan voi tulla mikäli luistelija pysyy itsenäisesti pystyssä jäällä.

Kauden aikana ryhmä pääsee esittämään opittuja taitoja seuran joulu- ja kevätnäytöksessä ja mahdollisesti myös muissa seuran tapahtumissa.

Harjoitusajat:

Jatkamme harjoittelua joulutauon jälkeen sunnuntaina 7.1.2024 Niiralan jäähallissa.

Harjoitukset sunnuntaisin jäällä klo 10.30-11.15 Niiralan jäähallissa, mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan tapahtumakalenterissa ja timanttien whatsapp-ryhmässä.

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Mukaan tarvitset luistimet ja tarpeeksi lämmintä vaatetta. Suosittelemme kypärän tai turvapannan käyttöä pään suojana. Ilmoittautuminen jäähallin ala-aulassa ennen harjoituksia.

140 €/koko kevät ja vk 10 jälkeen aloittavan maksu on 80 €. Sisaralennus 10 €

Lisäksi kerran kaudessa maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 40€/luistelija. Seura ostaa muodostelmaluistelukoululaisille vakuutuksen sisältävän luistelukoulupassin.

Ilmoittautuminen:

Rekisteröityminen luistelijaksi ja henkilötiedot

Ellei luistelijanne ole aiemmin rekisteröitynyt Hoika-palveluun, rekisteröi luistelija ensin Hoikaan LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”luistelukoululainen”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten. Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Lisää ensin luistelijan henkilötunnus henkilötietoihin, sillä järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme hankkia luistelijalle vakuutuksellisen luistelukoulupassin.

Voitte myös halutessanne antaa henkilötiedoissa valokuvausluvan.

Sisaralennustieto tulee myös täyttää sitä koskevaan kohtaan tarvittaessa.

Ilmoittautuminen Hoikassa

KEVÄT 2024: Vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Muodostelmaluistelukoulu KEVÄT 2024 ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Hoikassa ei tule näkymään maksutietoja, lähetämme sähköpostilaskut ilmoittautuneille.

HUOM: Jos olet aiemmin käynyt luistelukoulussamme, älä rekisteröi luistelijaa uudelleen vaan tee pelkkä ilmoittautuminen ryhmään.

Linkki Hoikaan

Tervetuloa mukaan

Lisätietoja ryhmän toiminnasta muodostelmaluistelu@kuls.fi