Kuopion Luisteluseura ry

Muodostelmaluistelu

Tervetuloa Kuopion Luisteluseuran muodostelmaluistelujaoston sivuille!

Muodostelmaluistelu on upea joukkuelaji.

Muodostelmaluistelu tarjoaa harrastusmahdollisuuden kaikenikäisille.

Muodostelmaluistelu on taitolaji, jossa jokaisen joukkueen jäsenen on pystyttävä suoriutumaan yhtäaikaisesti monipuolista taitoa vaativista elementeistä ja askelsarjoista. Motivoitunut ilmapiiri, hyvä ja iloinen joukkuehenki, uusien asioiden oppiminen ja yhteiset onnistumiset sekä kokemukset, niin harjoituksissa kuin kilpailuissa, kannustavat joukkueitamme eteenpäin!

Jatkuvasti kasvava valovoimainen laji on valloittanut lukuisten harrastajien sydämet ja saavuttanut vankan aseman näyttävänä ja vaativana urheilulajina.

Muodostelmaluistelussa tehdään muodostelmaluisteluun kuuluvia elementtejä kuten piiri, rivi, läpimeno ja mylly. Nämä suoritetaan yhtäaikaisesti musiikkia tulkiten ja ilmaisten erilaisilla koreografisilla liikkeillä.

Muodostelmaluistelu on Suomessa kovatasoista. Siitä on osoituksena sekä junioreiden sekä senioreiden MM-mitalisaavutukset jo useamman vuoden ajalta. Alun perin harrastelijoille ja yksinluistelun lopettaneille luistelijoille muodostuneesta lajista tuli 2000-luvun Suomen menestynein taitoluistelulaji.

Kuopion Luisteluseuran muodostelmajaostolla on jo vuosien kokemus ja seuramme joukkueet ovat pärjänneet hyvin niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa. Olemme toimineet kasvattiseurana monelle menestyneelle luistelijalle aina MM-tasolle saakka.

Lisätietoa sähköpostitse: muodostelmaluistelu@kuls.fi

Lisätietoja joukkueista:

SM-noviisit: Outi Jokinen, jokinen.outi@hotmail.com

Minorit: Outi Jokinen, jokinen.outi@hotmail.com ja Tua Vainikainen, tua.vainikainen@hotmail.com (vanhempainvapaalla)

Tulokkaat: Outi Jokinen, jokinen.outi@hotmail.com ja  Elina Huutonen, elina_huutonen@hotmail.com

Aikuiset: Elina Huutonen, elina_huutonen@hotmail.com ja Tua Vainikainen, tua.vainikainen@hotmail.com (vanhempainvapaalla)

Kehitysryhmä jäätähdet: Tua Vainikainen, tua.vainikainen@hotmail.com (vanhempainvapaalla)

Muodostelmaluistelukoulut: Tua Vainikainen, muokkakoulut@kuls.fi (vanhempainvapaalla)