Kuopion Luisteluseura ry

Kehitysryhmä Jäätähdet

Kehitysryhmä Jäätähdet on tarkoitettu n. 6–10 -vuotiaille, joilla on jo aiempaa luistelukokemusta esim. muodostelmaluistelukoulusta tai luistelukoulusta. Jäätähdet harjoittelevat kahdesti viikossa jäällä ja toisen jään yhteydessä on oheisharjoitukset. Jäällä harjoitellaan monipuolisesti perusluistelutaitoja ja joukkueen omaa ohjelmaa. Joukkue ei osallistu kilpailuihin, mutta harjoittelee silti ohjelmaa, opetellen musiikkiin luistelua ja yhdessä luistelemista, sekä esiintyy seuran tapahtumissa ja kevätnäytöksessä. Oheisharjoituksissa tutustutaan pelien ja leikkien avulla joukkuekavereihin, kehitetään koordinaatiota ja motoriikkaa ja opetellaan kehonhuoltoa. Taitojen kehityttyä ryhmästä siirrytään kilpailevaan tulokasjoukkue Ice Fascinationiin.

Harjoitusajat:

  • Maanantaisin klo 17.30-18.15 jää Lippumäen jäähallissa
  • Sunnuntaisin klo 10.30-11.15 jää ja 11.30-12.00 oheiset Niiralan jäähallissa.

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu seuran nettisivuilla olevan ilmoittautumiskaavakkeen avulla. Ryhmän kuukausimaksu on 75 e/kk. Lisäksi kerran kaudessa maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 40€/luistelija. Seura antaa luistelunohjausta jäsenmaksun maksaneelle luistelijalle ja vakuuttaa hänet.

Luistelijat:

Linda Gråsten, Elli Kinnunen, Isla Kuosmanen, Rosalie Konttinen, Maija Lipponen, Ellen Louhisuo, Kaisla Mähönen, Telma Nykopp, Elli Pelkonen, Sohvi Rissanen, Nea Sepponen, Stella Siikström, Emilia Svalbonas, Aamu Tamsi, Linnea Toivanen.

Valmentajat:

Anni Pihlajaniemi ja Saana Pulkkinen

Ilmoittautuminen:

Rekisteröityminen luistelijaksi ja henkilötiedot

Ellei luistelijanne ole aiemmin rekisteröitynyt Hoika-palveluun, rekisteröi luistelija ensin Hoikaan LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”luistelukoululainen”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten. Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Lisää ensin luistelijan henkilötunnus henkilötietoihin, sillä järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme hankkia luistelijalle vakuutuksellisen luistelukoulupassin.

Voitte myös halutessanne antaa henkilötiedoissa valokuvausluvan.

Sisaralennustieto tulee myös täyttää sitä koskevaan kohtaan tarvittaessa.

Ilmoittautuminen Hoikassa

SYKSY 2023: Vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Jäätähdet SYKSY 2023 ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Hoikassa ei tule näkymään maksutietoja, lähetämme sähköpostilaskut ilmoittautuneille.

HUOM: Jos olet aiemmin käynyt luistelukoulussamme, älä rekisteröi luistelijaa uudelleen vaan tee pelkkä ilmoittautuminen ryhmään.

Linkki Hoikaan

Tervetuloa mukaan

Lisätietoja ryhmän toiminnasta muodostelmaluistelu@kuls.fi