Kuopion Luisteluseura ry

Tenavat, Taitavat ja Kh: Joulujuhla ym.

17.12.2022

Hei,

seuran joulujuhlaa vietetään ti 20.12 klo 18-20 Niiralan jäähallissa. Luistelijoiden kulku jäähalliin A oven kautta, eli parkkihallin vieressä oleva ovi alhaalla montussa. Tule paikalle klo 17.45. Olen vastassa siinä ala-aulassa ja ohjaan teidät siitä oikeaan pukukoppiin. Tämän hetken tiedon mukaan teillä on koppi 7, mutta muutokset ovat mahdollisia, kun paikalla on koko seuran luistelijat. Pue esiintymisasu valmiiksi ennen hallille tuloa. Luistimet laitetaan jalkaan pukukopissa, samoin kypärän voi laittaa siellä. Valmentajat ohjaavat luistelijoita kopissa. Teidän esiintymisvuoro on 13, niin valmentajat antavat ohjeet ennen esitystä siitä, että milloin luistelijat menevät yhdessä katsomaan esitystä ja milloin ovat kopissa. Vanhemmat voivat mennä katsomoon katsomaan esitystä. Tarpeen mukaan voi olla alussa auttamassa luistelijaa kopissa ja viemässä tavaroita, mutta valmentajat kyllä huolehtivat luistelijoista.

Esiintymisvaatteet: punaista ja/tai valkoista päälle (myös esim. mustat legginsit ja punainen paita käy). Pienillä hiukset saparoille kiharrettuna ja isommilla korkea ponnari kiharrettuna. Hiuksiin hopeista joulunauhaa. Jos luistelijalla on kypärä niin hiukset voivat olla vapaalla tavalla kypärän alla ja hopeanauha ei ole välttämätön.

Tapahtumaan on vapaa pääsy niin pyytäkää ihmessä tuttuja mukaan katsomaan. Tapahtuman lopussa on yleisöluistelu, jolloin kaikki halukkaat voivat mennä jäälle. Buffetista voi ostaa pientä syötävää ja herkkuja.

Joulutauko alkaa joulujuhlasta ja luistelu jatkuu loppiaisen jälkeen ke 11.1. La 17.12 voi tulla vielä harjoittelemaan esitystä Toivalan jäävuorolle. Saa tulla harjoittelemaan vaikka kävisit normaalisti luistelussa vain keskiviikkoisin. Jos on kysyttävää niin tenavat.taitavat@gmail.com tai kysy omilta valmentajilta. Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille!

Jaana, Kuls