Kuopion Luisteluseura ry

Tenavat, Taitavat ja Kh: Jääshow, kenraaliharjoitus ja kevään aikatauluja!

10.4.2023

Hei,

Jääshow on Niiralan jäähallissa. Näytökset ovat su 23.4. klo 13 ja 17. Tulkaa hallille A-ovesta puoli tuntia ennen kummankin näytöksen alkua eli 12.30 ja 16.30.

Kenraaliharjoitus on la 22.4. kenraaliharjoitus alkaa la 22.4 klo 15. Tulkaa A ovesta sisään alakerran aulaan klo 14.30 ja olen siinä ohjaamassa teidät oikeaan pukukoppiin. Tarkistin valmentajilta, niin tehdään sillä tavalla, että teidän osuus käydään läpi ensimmäisessä läpimenossa kenraaliharjoituksessa. Eli jos koko näytös harjoitellaan vielä uudelleen kenraalissa, niin teidän ei tarvitse jäädä odottamaan toista harjoituskertaa vaan voitte lähteä kotiin, kun näytöksen lopussa oleva kaikkien yhteinen lopputanssi on harjoiteltu. Jääshowpäivänä voitte mennä suoraan pukukoppiin. Pukukopissa luistelijoita ovat auttamassa koppiemot ja valmentajat. Esintymisasut voi halutessaan jättää kenraalin jälkeen pukukoppiin jääshowta varten tai pukea valmiiksi kotona.

Varatkaa kenraaliin ja näytöksiin aikaa. Varatkaa evästä ja lämmintä vaatetta ja varautukaa siihen, että kenraalissa saattaa mennä aikaa. Kerron tämän siksi, että se oli tullut joillekin vähän yllätyksenä viime vuonna. Sen verran tiedän esiintymisjärjestyksestä, että teidän esitys on toisella puoliajalla. Valmentajat ohjaavat luistelijat katsomaan näytöstä katsomoon ensimmäisen puoliajan ajaksi.

Esiintymisasut: Teidän ryhmä esittää näytöksessä hiiriä. Esiintymisasuksi harmaat vaatteet, jokin hiirenhäntä ja hiirenkorvat, harmaat säärystimet voi olla lämmittämässä. Korvat voi tehdä niin, että laittaa kaksi nutturaa korviksi, tai erillisen hiirenkorvapannan. Jos käytät pantaa niin laita hiukset poninhännälle taakse. Jos lapsella on kypärä, niin voit askarrella kypärään kiinni hiirenkorvat. Tähän tarkoitukseen sopii esim. askartelukartonki ja pakkausteippi. Halutessanne voitte piirtää hiirille mustan nenänpään ja viikset.

Ilmoitattehan, jos ette osallistu jääshowhun niin osaan kertoa valmentajille!

Huoltajalippuja on saatavilla kenraalissa. Lipulla pääsee molempiin näytöksiin ja ne on tarkoitettu pienten luistelijoiden vanhemmille, että he voivat tarvittaessa olla apuna lapselle hallilla. Lippuja on 1/perhe. Koetamme saada ravintola Pelimiehestä tarjouksen jääshowpäivälle ruokailuja varten.

Harjoitukset jatkuvat huhtikuun loppuun asti, eli vielä 26. ja 29.4 on treenit. Treenit jatkuvat jälleen elokuussa. Kilparyhmillä treenit jatkuvat myös kesällä (Kh ryhmän osalta tilannetta selvitetään), joten jääshown jälkeen on hyvä tilaisuus siirtyä Jc ryhmään. Kilparyhmäläisillä on myös leiri kesällä.

tenavat.taitavat@gmail.com voi kysellä lisää.

Mukavaa jääshown odotusta ja kevättä kaikille!

Jaana, Kuls