Kuopion Luisteluseura ry

Tenavat ja Taitavat

9.1.2022

Hei,

Jos et ole saanut laskuja seuralta, niin ota yhteyttä tiedotus.kuls@gmail.com. Ryhmään on tullut uusia luistelijoita, niin laitan vielä viestiä tähän. Huolehdi, että olet ilmoittanut luistelijan Hoika-järjestelmään!

Kilparyhmän aikataulut ovat nyt selvillä ja voitte tehdä ilmoituksen kilparyhmään siirtymisestä tiedotuksen sähköpostiin. Kilparyhmällä on 3 jäätä ja yhdet oheistreenit. Tervetuloa mukaan kilparyhmään! Siellä aloitetaan tekemän luistelijalle omaa kilpailuohjelmaa, opetellaan taitoluistelun elementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja, askeleita ja hyvää perusluistelua. Jokainen luistelee omalla tasollaan ja luistelijoita ohjataan yksilöllisesti, joten tulkaa rohkeasti mukaan. Valmentajina ovat seuran kilparyhmien valmentajat Moona Heikkinen ja Emilia Simonen.

Kilparyhmän aikataulut:

ma jää klo 14.45-15.45 Lippumäki ja oheistreeni Jynkänlahden koulu klo 16.15-17. Ke jää klo 14.45-15.45 Lippumäki ja pe klo 14.30-15.30 Lippumäki. Hinta on 140 €/kk.

Hiihtolomalla ei ole luistelua Tenavilla ja Taitavilla. Jääshow on 24.4 ja näytökset ovat silloin klo 13 ja 17. Muista teemapäivistä tulee lisätietoa myöhemmin.