Kuopion Luisteluseura ry

Taitavat

Tervetuloa mukaan Taitaviin!

Taitavat-ryhmä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, alle 18-vuotiaille harrastajaluistelijoille.

Taitavien tavoitteena on opetella hyvä perusluistelutaito ja yksinluistelun peruselementtejä (hyppyjä, piruetteja, liukuja, askeleita ym.). Harjoituksissa tärkeää on mukava yhdessäolo jäällä. Taitaviin voi liittyä mukaan myös kauden kuluessa.

Luistelijan halutessa lisää haastetta on seuralla tarjota kilpailuryhmässä D luisteleminen. Halutessasi siirtyä harrastekilparyhmään ota yhteyttä yksinluistelujaoston puheenjohtajaan krautalahti@gmail.com (Katja Rautalahti). Halutessasi lisätietoja Taitavat-ryhmästä ota yhteyttä toimisto@kuls.fi (ja mainitse otsikossa Taitavat).

Harjoitusajat kaudella 2020-2021

  • Ke Lippumäki JÄÄ klo 17:15-18:00
  • Su Lippumäki JÄÄ klo 10:45-11:30 ja sen jälkeen tunnin oheinen Lippumäessä (klo 11.50 alk.)

Muistattehan tarkkailla Ajankohtaista-palstaa mahdollisten aikataulun muutosten varalta!

HUOM: Kevätkausi 2021 päättyy huhtikuun loppuun. Uusi kausi alkaa elokuussa; tiedotamme tarkemmin uuden kauden alusta kesän jälkeen!

Ilmoittautuminen

Taitaviin ilmoittaudutaan Hoika-palvelun kautta. Jos luistelija on aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla. Jos luistelija ei ole aiemmin rekisteröitynyt, tee ensin rekisteröityminen LUISTELIJAN tiedoilla. Valitse rooli seurassa ”yksinluistelija”. Kun rekisteröityminen on suoritettu, Hoika luo salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjaudu sisään Hoikaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käy ensin tarkistamassa, että luistelijan henkilötunnus löytyy henkilötiedoista (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröintivaiheessa). Sen jälkeen vasemmalta reunasta kohdasta ”Ilmoittautuminen” valitse Taitavat ja Ilmoittaudu ja hyväksy ilmoittautuminen. Huom: Hoikassa ei näy luistelun maksutietoja, vaan ne on esitetty tällä sivulla.

Hoikaan pääset tästä: Linkki Hoikaan.

Luistelupassi ja vakuutus

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. Luistelupassin ostamalla urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Taitavalle soveltuva passi on harrastelupassi. Passin hankinta tapahtuu Hoikassa. Ohjeet passin hankintaan löytyvät Suomen taitoluisteluliiton sivuilta: ohjeet harrastelupassin ostoon (STLL)

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa: ohjeet tapaturman sattuessa (STLL)

Harjoitusmaksut

Taitavat-ryhmän kuukausimaksu on 75 euroa / kk. Kuukausimaksu sisältää viikottain kaksi jääharjoitusta ja oheiset. Lasku kuukausimaksusta tulee kuukausittain sähköpostitse. Aloituskuukaudelta tulee puolikas kk-maksu, jos aloitus on kuun 15. pv jälkeen.

Taitavissa on mahdollista harjoitella myös kerran viikossa puolikkaalla kuukausimaksulla.

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 30 euroa / kausi 2020-2021.