Kuopion Luisteluseura ry

Kuopion Luisteluseura etsii yksinluistelun valmentajaa

Etsimme yksinluisteluvalmentajaa valmennustiimin osaksi

Kuopion Luisteluseura ry on tarjonnut monipuolisia harrastusmahdollisuuksia jo vuodesta 1900 saakka! Seura tarjoaa taito-, muodostelma- ja pikaluistelun toimintaa kaiken ikäisille luistelusta kiinnostuneille. Eri ikäisiä luistelijoita seurassamme on noin 200 jakaantuen eri ryhmiin luistelukoulusta SM-tason yksinluistelijoihin ja muodostelmaluistelujoukkueisiin. Olemme lasten ja nuorten tähtiseura.

Etsimme yksinluisteluryhmien valmennukseen valmentajaa. Seurassamme pääset osaksi uutta valmennustiimiämme, jossa aktiivista ja innovatiivista työotetta arvostetaan. Etsimämme ihminen on positiivinen, yhteistyökykyinen ja halukas kehittämään seuraa ja sen luistelijoita.

Seurassamme sinulle annetaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.

Työskentelet Kuopion alueen jäähalleissa vaihtelevin työajoin sekä arkisin että viikonloppuisin. Työhön kuuluu myös matkustelua Suomessa ja ulkomailla.

Edellytämme vahvaa yksinluistelutaustaa sekä arvostamme valmennuskoulutusta ja valmennuskokemusta, mutta olemme valmiit myös avustamaan koulutuksen hankkimisessa.

Valmennuksen haluamme tapahtuvan suomen kielellä.

Olemme kiinnostuneita uransa eri vaiheessa olevien valmentajista, joilla on kyky kasvaa ja halu oppia uutta. Toivommekin rohkeasti yhteydenottoja kaikilta, mikäli valmennustyö seurassamme kiinnostaa. Käymme mielellämme tarkempia keskusteluja kanssasi lähtötilanteesta riippumatta.

Voit lähettää suoraan hakemuksen osoitteella kuls.taitoluistelujaosto@gmail.com tai puhelimitse iltaisin (klo 18-19) puh. 040 7791021 /Katja Rautalahti

Otathan yhteyttä, jos työ seurassamme kiinnostaa, sillä sopivan henkilön löytyessä etenemme asiassa nopeasti.