Kuopion Luisteluseura ry

KuLS kesäleiri Tanhuvaarassa kesä 2023

Kuopion Luisteluseura järjestää taitoluistelun kesäleirin Tanhuvaarassa 30.7-3.8.2023

Leirille ovat tervetulleita seuran omat sekä muiden seurojen luistelijat tinteistä SM-senioreihin.

Jääharjoitusten lisäksi leirillä on monipuolisesti oheisharjoituksia: laji-fysiikkatreeniä, tanssia ja kehonhuoltoa. Leirillä on myös luvassa luistelijoille mukavaa iltatekemistä ja ohjelmaa, kuten uintia ja saunomista rantasaunassa.

Valmentajina leirillä ovat KuLSin päävalmentaja Ferran Cuní Baulenas, fysiikka- ja koreografi valmentajana Riina Paarma ja vierailevana jäävalmentajana Jordi Lafarga.

Ferranilla on useiden vuosien kokemus valmentamisesta, arvokisaedustamisesta ja maajoukkuetason luistelijoiden valmentamisesta.

Jordi on valmentanut Espanjan maajoukkue luistelijoita pitkänaikaa. Hän on kansainvälinen tekninen spesialisti. Jordi on valmentajaurallaan valmentanut useita olympiatason luistelijoita kuten Javier Fernandezia, Javier Rayaa, Felipe Montoyaa ja Sonia Lafuentea. Jordi on ammatiltaan lääkäri ja biomekaniikan tohtori, joka opettaa lääkäreitä yliopistossa. Lisäksi hän on erikoistunut hyppytekniikkaan ja urheilufysiologiaan.

Riina toimii KuLSin tanssinopettajana ja fysiikkavalmentajana. Koulutukseltaan Riina on tanssija ja tanssinopettaja. Hän opiskelee parhaillaan valmentajaksi (VAT). Nykytanssi on Riinan vahvin laji, mutta opetuksessaan hän yhdistelee muitakin elementtejä kuten balettia, akrobatiaa, jazztanssia ja lattaria.

Leiri on suunniteltu kaiken tasoisille luistelijoille. Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotason mukaisesti.

Leiri Tanhuvaarassa sisältää täyden ylläpidon paitsi tulopäivänä päivällisen ja iltapalan sekä lähtöpäivänä aamupalan ja lounaan. Leirin hinta on 525 €. Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2023 mennessä KuLSin nettisivujen kautta (alla).
Ennakkomaksu kesäleiristä 300 € lähetetään ilmoittautumisen jälkeen

Peruuntumisessa tai sairastapauksessa varausmaksua/ leirin hintaa ei palauteta, vaan jokainen perhe hakee korvauksen omasta vakuutuksestaan.

Varsinainen leirikirje ja aikataulu/ohjelma lähetetään ennen leirin alkua.

 

Tervetuloa leirille!