Kuopion Luisteluseura ry

Muodostelmaluistelukoulu

Timantit

Muodostelmaluistelukouluryhmä Timantit on tarkoitettu muodostelmaluistelun alkeista kiinnostuneille n. 5-10 -vuotiaille jääprinsessoille ja -prinsseille. Harjoituksissa opetellaan perusluistelutaitoja pelien ja leikkien avulla ja tutustutaan muodostelmaluistelun elementteihin.

Luistelijat  jaetaan lähtötason mukaan useampaan pienempään ryhmään, joissa harjoittelu tapahtuu ryhmän oman ohjaajan johdolla. Timantit -ryhmään siirrytään usein luistelukoulusta, mutta aiempaa luisteluharrastustaustaa ei välttämättä tarvita, vaan mukaan voi tulla mikäli luistelija pysyy itsenäisesti pystyssä jäällä.

Kauden aikana ryhmä pääsee esittämään opittuja taitoja seuran joulu- ja kevätnäytöksessä ja mahdollisesti myös muissa seuran tapahtumissa.

Harjoitusajat:

Sunnuntaisin klo 9.45-10.30 Niiralan jäähallissa, mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan s-postitse.

Harjoitukset alkavat su 26.8 ilmaisella kokeilukerralla! Tervetuloa kokeilemaan kaikki muodostelmaluistelusta kiinnostuneet!
Niiralan jäähallin sisäänkäynti on remontin vuoksi tilapäisesti uimahallin puoleisesta päädystä. Pysäköintipaikkoja on uimahallin ja keilahallin lähistöllä.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran nettisivuilla olevan ilmoittautumiskaavakkeen avulla.
Ryhmän kuukausimaksu on 40e/kk.
Lisäksi kerran kaudessa (1.7.2018-30.6.2019) maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 25€/luistelija. Seura antaa luistelunohjausta jäsenmaksun maksaneelle luistelijalle ja vakuuttaa hänet.

Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja antaa ryhmän vastuuohjaaja Emilia Kemppinen, (muokkakoulut@kuls.fi)

MLK Tapahtumakalenteri KEVÄT 2019