Kuopion Luisteluseura ry

Muodostelmaluistelukoulu

Timantit

Muodostelmaluistelukouluryhmä Timantit on tarkoitettu
muodostelmaluistelun alkeista kiinnostuneille n. 5-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksissa opetellaan perusluistelutaitoja pelien ja leikkien avulla ja tutustutaan muodostelmaluistelun elementteihin.

Luistelijat  jaetaan lähtötason mukaan useampaan pienempään ryhmään, joissa harjoittelu tapahtuu ryhmän oman ohjaajan johdolla. Timantit -ryhmään siirrytään usein luistelukoulusta, mutta aiempaa luisteluharrastustaustaa ei välttämättä tarvita, vaan mukaan voi tulla mikäli luistelija pysyy itsenäisesti pystyssä jäällä.

Kauden aikana ryhmä pääsee esittämään opittuja taitoja seuran joulu- ja kevätnäytöksessä ja mahdollisesti myös muissa seuran tapahtumissa.

Harjoitusajat:

Sunnuntaisin jää klo 10.30-11.15 ja oheiset klo 11.30-12.00. Niiralan jäähallissa, mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan sähköpostitse.

Kevään 2022 teemat näet tapahtumakalenterista.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran nettisivuilla olevan ilmoittautumiskaavakkeen avulla.
Ryhmän kuukausimaksu on 35€/kk.
Lisäksi kerran kaudessa maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 30€/luistelija. Seura antaa luistelunohjausta jäsenmaksun maksaneelle luistelijalle ja vakuuttaa hänet.

Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja saat Timanttien valmentajilta Saana Pulkkiselta ja Roosa Nenoselta sähköpostitse osoitteesta: muokkakoulut@kuls.fi.