Kuopion Luisteluseura ry

Minorit Ice Attraction

Kaudella 2022–2023 joukkueessa luistelee 24 innokasta tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2008–2012. Joukkueen keski-ikä on 11.7 vuotta. Joukkueella on jääharjoituksia noin neljänä päivänä viikossa sekä kaksi kertaa viikossa oheisharjoituksia. Kilpailuja tällä kaudella on 4-5 kpl.

Suurin osa joukkueen luistelijoista on luistellut aiemmin tulokasjoukkue Ice Fascinationissa, mutta mukaan otetaan myös Kuopion Luisteluseuran joukkueiden ulkopuolelta vahvan perusluistelutaidon omaavia luistelijoita, pääasiassa kauden alkupuolella. Innostuksen ja riittävän taitotason myötä ryhmästä on mahdollisuus edetä seurassa aina SM-tasolle saakka.

Luistelijat:

Mäkinen Tinja, Lipponen Alisa, Hintikka Amanda, Huusko Enni, Väänänen Eevi, Skippari Peppi, Lehtonen Linda, Malinen Venla, Siimes Sara, Haapamäki Sofia, Savolainen Ellen, Järvinen Elma, Korhonen Rosa, Mähönen Lilja, Niilahti Lotta, Nissinen Ella, Vuohelainen Matleena, Mikkonen Tuulia, Airaksinen Emma, Lyytikäinen Sonja, Huhtanen Linnea, Pitkänen Helmi, Emma Richards ja Laitinen Henni.

Valmentajat:

Elina Huutonen ja Outi Jokinen

Joukkueenjohtajat:

Anu Kuhmonen, Terttu Mikkonen ja Susanna Vuohelainen

Sponsorit:

Ovimatic Oy, Ikoni Ikkuna Oy ja Kuopion Energia.