Kuopion Luisteluseura ry

Kehitysryhmä Jäätähdet

Jäätähdet ovat Kuopion Luisteluseuran muodostelmajaoston uusin tulokas. Ryhmä on tarkoitettu n. 6–10 -vuotiaille, joilla on jo aiempaa luistelukokemusta esim. muodostelmaluistelukoulusta tai luistelukoulusta. Jäätähdet harjoittelevat kahdesti viikossa jäällä ja toisen jään yhteydessä on oheisharjoitukset. Jäällä harjoitellaan monipuolisesti perusluistelutaitoja ja joukkueen omaa ohjelmaa. Joukkue ei osallistu kilpailuihin, mutta harjoittelee silti ohjelmaa, opetellen musiikkiin luistelua ja yhdessä luistelemista. Oheisharjoituksissa tutustutaan pelien ja leikkien avulla joukkuekavereihin, kehitetään koordinaatiota ja motoriikkaa ja opetellaan kehonhuoltoa. Taitojen kehityttyä ryhmästä siirrytään kilpailevaan tulokasjoukkue Ice Fascinationiin.

Harjoitusajat:

  • Maanantaisin klo 17.30-18.15 jää Lippumäen jäähallissa
  • Sunnuntaisin klo 10.30-11.15 jää ja 11:30-12:00 oheiset Niiralan jäähallissa

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu seuran nettisivuilla olevan ilmoittautumiskaavakkeen avulla. Ryhmän kuukausimaksu on 70 e/kk. Lisäksi kerran kaudessa maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 30€/luistelija. Seura antaa luistelunohjausta jäsenmaksun maksaneelle luistelijalle ja vakuuttaa hänet.

Luistelijat:

Ella Ahola, Linda Gråsten, Iina-Maija Huttunen, Elsa Ilo, Alma Keränen, Pihla Koponen, Ellen Lohisuo, Odessa Miettinen, Telma Myöhänen, Elli Pelkonen, Fanni Puuronen, Julia Ragozina, Helmi Savolainen, Minea Savolainen, Varpu Savolainen, Stella Siikström, Emilia Svalbonas, Linnea Toivanen, Ellen Vuorinen, Elsa Weber, Pavlo Yelin,

Valmentajat:

Anni Pihlajaniemi ja Reetta Paananen

Joukkueenjohtajat:

Sanna Wallin-Weber ja Kaisu Karakorpi