Kuopion Luisteluseura ry

Kehitysryhmä Jäätähdet

Jäätähdet ovat Kuopion Luisteluseuran muodostelmajaoston uusin tulokas. Ryhmä on tarkoitettu n. 6–10 -vuotiaille, joilla on jo aiempaa luistelukokemusta esim. muodostelmaluistelukoulusta tai luistelukoulusta. Jäätähdet harjoittelevat kahdesti viikossa jäällä ja toisen jään yhteydessä on oheisharjoitukset. Jäällä harjoitellaan monipuolisesti perusluistelutaitoja ja joukkueen omaa ohjelmaa. Joukkue ei osallistu kilpailuihin, mutta harjoittelee silti koko kauden ajan samaa ohjelmaa, opetellen musiikkiin luistelua ja yhdessä luistelemista. Oheisharjoituksissa tutustutaan pelien ja leikkien avulla joukkuekavereihin, kehitetään koordinaatiota ja motoriikkaa ja opetellaan kehonhuoltoa. Taitojen kehityttyä ryhmästä siirrytään kilpailevaan tulokasjoukkue Ice Fascinationiin.

Harjoitusajat:

  • tiistaisin klo 15.00-15.45 jää ja 16.00-16.30 oheiset Niiralan jäähallissa
  • sunnuntaisin klo 10.30-11.15 jää Niiralan jäähallissa

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu seuran nettisivuilla olevan ilmoittautumiskaavakkeen avulla. Ryhmän kuukausimaksu on 65 e/kk. Lisäksi kerran kaudessa maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 30€/luistelija. Seura antaa luistelunohjausta jäsenmaksun maksaneelle luistelijalle ja vakuuttaa hänet.

Luistelijat:

Emma Airaksinen, Sanni Collin, Sofia Haapamäki, Venla Hintikka, Lilja Hynninen, Lumi Hyvärinen, Helmi Hämäläinen, Kaisla Kantanen, Noora Karhinen, Vilma Keränen, Sonja Lyytikäinen, Venla Malinen, Alisa Miettinen, Aava Mikkola, Tuulia Mikkonen, Lotta Niilahti, Mila Reinikainen, Erika Siimes, Sara Siimes, Renja Tuhkanen, Enni Tuomainen, Matleena Vuohelainen

Valmentajat:

Roosa Nenonen ja Moona Tauriainen

Joukkueenjohtajat:

Katinka Kantanen, Terttu Mikkonen, Riikka Hyvärinen