Kuopion Luisteluseura ry

Kehitysryhmä Jäätähdet

Jäätähdet ovat Kuopion Luisteluseuran muodostelmajaoston uusin tulokas. Ryhmä on tarkoitettu n. 6–10 -vuotiaille, joilla on jo aiempaa luistelukokemusta esim. muodostelmaluistelukoulusta tai luistelukoulusta. Jäätähdet harjoittelevat kahdesti viikossa jäällä ja toisen jään yhteydessä on oheisharjoitukset. Jäällä harjoitellaan monipuolisesti perusluistelutaitoja ja joukkueen omaa ohjelmaa. Joukkue ei osallistu kilpailuihin, mutta harjoittelee silti koko kauden ajan samaa ohjelmaa, opetellen musiikkiin luistelua ja yhdessä luistelemista. Oheisharjoituksissa tutustutaan pelien ja leikkien avulla joukkuekavereihin, kehitetään koordinaatiota ja motoriikkaa ja opetellaan kehonhuoltoa. Taitojen kehityttyä ryhmästä siirrytään kilpailevaan tulokasjoukkue Ice Fascinationiin.

Harjoitusajat:

  • tiistaisin klo 15.00-15.45 jää ja 16.00-16.30 oheiset Niiralan jäähallissa
  • sunnuntaisin klo 9.45-10.30 jää Niiralan jäähallissa

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu seuran nettisivuilla olevan ilmoittautumiskaavakkeen avulla. Ryhmän kuukausimaksu on 70 e/kk. Lisäksi kerran kaudessa (1.7.2018-30.6.2019) maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 25€/luistelija tai 60€/perhe. Seura antaa luistelunohjausta jäsenmaksun maksaneelle luistelijalle ja vakuuttaa hänet.

Luistelijat:

Amanda Hintikka, Enni Huusko, Miira Jehkinen, Sofia Jukarainen, Elma Järvinen, Noora Karhinen, Kiira Karhunen, Ada Koistinen, Sofia Laakso, Henni Laitinen, Erika Merimaa, Saimi Mäkinen, Ella Nissinen, Sara Salma, Sanni Sarvi, Ellen Savolainen, Aada Tuomainen, Enni Tuomainen, Janina Venäläinen, Mona Voutilainen, Eevi Väänänen ja Lilja Mähönen.

Keski-ikä: 7,95 (22 tyttöä), vaihteluväli 6–10v.

Valmentajat

Emilia Kemppinen ja Elina Huutonen

Joukkueenjohtaja:

Anu Kuhmonen

Lisätietoja saa sähköpostitse ryhmän valmentajilta tai joukkueenjohtajalta.