Kuopion Luisteluseura ry

Jääshow

IHMEPERHE -JÄÄSHOW 28.4.2019!

Supervoimien maailma valloittaa Niiralan jäähalliin, kun Ihmeperhe tempaisee katsojat mukaansa hurjan jännittävään agenttiseikkailuun!

Esikaupungissa asuva Vaaran perhe on kaikkea muuta kuin tavallinen. Perheen isä Ilu Vaara on äärettömän voimakas, äiti Elli Vaara on kuminauhamaisen venyvä, Esa on ajatustakin nopeampi sekä tytär Ilona hallitsee voimakentät ja muuttuu näkymättömäksi. Vain Jaska-vauva näyttäisi olevan tavallinen vauva…

Ihmeperhe saa kaikkein suurimman ja tärkeimmän tehtävän salaperäiseltä järjestöltä, ja siitä alkaa uskomattoman vauhdikas seikkailu jäällä loistavien yksinluistelijoiden sekä lumoavien muodostelmaluistelujoukkueiden esittämänä.

Tule kanssamme nauttimaan Ihmeperheen seikkailusta!

Näytökset ovat klo 13 ja 17
Ovet avataan tuntia ennen näytöksen alkua.

Nettilipunmyynti klo 13 näytökseen

Nettilipunmyynti klo 17 näytökseen

Lippuja myynnissä ennakkoon myös Lelukauppa Partasella!

Pääsyliput Lelukauppa Partaselta sekä ovelta:
Lapset/opiskelijat/eläkeläiset (lapsi alle 12v.) 8 €
Aikuiset 14 €
Perhelippu (2+2) 38 €
HUOM! Vain käteismaksu.

Kun pyörätuolissa istuva liikuntarajoitteinen asiakas osallistuu jääshow’hun saattajan kanssa, saattajalla on oikeus maksuttomaan esitykseen.

HUOMIO! Näytökseen saapuvat pyydämme huomioimaan että Kuopion jäähallin parkkialueet ovat suljettu jäähallin remontin vuoksi. Suosittelemme tulemaan näytökseen julkisilla kulkuvälineillä tai viemään auton lähistön parkkitaloihin Haapaniemenkadulle tai toriparkkiin.