Kuopion Luisteluseura ry

Jääshow lisätietoa: Tenavat, Taitavat ja KH

21.4.2022

HUOM! JÄÄSHOW:

Jääshow lähestyy, joten tässä tietoa jääshown puvuista. Asuna on valkoiset legginsit ja valkea trikoopaita. Jokaisen tulisi ommella hame vaaleansinisestä satiinikankaasta. Eurokankaaseen on varattu Pihla Pölläsen nimellä kangasta jääpatsasasuihin. Hameen helma saa olla korkeintaan polviin saakka, jotta luistelijat pystyvät luistelemaan ongelmitta. Pyytäkää myyjää mittaamaan teille sopiva pituus. Vyötärölle kuminauhakuja. Hameen hinnaksi tulee 5–12€/ luistelija. Käykää siis ostamassa tarvikkeet mahdollisimman pian. Jos teillä on kysyttävää asuista, niin kannattaa kysyä suoraan valmentajilta.

Jääshowssa hiukset saavat olla eri tavoin laitetut, kunhan hiukset eivät ole silmillä. Esim. nuttura, ponnari tai letit käyvät. Elokuvassakin patsailla on kaikilla erilainen kampaus. Jos luistelijalla on kypärä, niin se tulee päällystää esim. valkealla kankaalla.

Lauantaina 23.4. on kenraaliharjoitus Niiralan jäähallissa klo 14, ole paikalla viimeistään silloin (huom. muuttunut kenraalin aika). Sunnuntaina 24.4. tule paikalle ennen ensimmäistä näytöstä viimeistään klo 12.45 ja ennen toista näytöstä viimeistään klo 16.45. Muistutuksena vielä, että jos et ole hakenut hamekangasta, niin teethän sen mahdollisimman pian, jotta kaikilla on esiintymisvaatteet valmiina kenraaliharjoituksessa. Ota siis esiintymiseen tarvittavat asusteet ym. mukaan jo lauantaina. Huoltajille tarkoitettuja lippuja voi ostaa la kenraaliharjoituksessa. Huoltajalipulla pääsee molempiin näytöksiin ja ne on tarkoitettu pienten luistelijoiden vanhemmille, joiden lapset tarvitsevat apua näytökseen valmistautumisessa. Vaihtoehtoisesti voit varata itsellesi talkoovuoron jääshown talkoolistasta Kulsin nettisivujen etusivulta.