« Elokuu 2018 »
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
31   12345
326789101112
3313141516171819
3420212223242526
352728293031  
  Tänään on keskiviikko, 14.11.2018
Kenelle « Takaisin
 

* Luistelukoulu on ryhmä josta useimmat oppilaat, niin tytöt kuin pojatkin aloittavat luistelu-uransa.

* Luistelukoulu on ryhmä, jossa luistelun perustaitoja opetellaan leikin, laulun ja pelien avulla.

* Tavoitteena luistelukoulussa on oppia hyvä perusluistelutaito. Perusluistelua harjoitetaan erilaisin perusluistelu-, tasapaino ja temppuharjoittein sekä pelaillen ja leikkien. Silloin tällöin vähän kisaillaankin ja taitojen kehitystä voi seurata puolivuosittain toteutettavissa merkkisuorituksissa. Luistelukoulun tavoitteena on myös antaa onnistumisen kokemuksia ja liikunnan riemua lapsille.

* Luistelukoulussa viihtyvät kaikenikäiset lapset. Nuorimmat osanottajat ovat iältään 3-vuotiaita ja vanhimmat kouluikäisiä. Luistelukoulussa on ryhmät niin tytöille kuin pojillekin ja ryhmät on myös jaettu taitotason mukaan. Ryhmiä löytyy niin vasta-alkajille kuin jo hieman pidemmälle edenneillekin luistelijoille. Iän ja taitojen karttuessa on mahdollista edetä seuraaviin tasoryhmiin.

* Luistelukoulua ohjaavat Kuopion Luisteluseura ry:n koulutetut ja innokkaat ohjaajat. Ohjaajat vastaavat opetuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Kuopion Luisteluseura kouluttaa ohjaajiaan vuosittain yhdessä Suomen taitoluisteluliiton kanssa sekä seuraa ja tukee heidän kehitystään ohjaustyössä.

* Esiintymiskokemusta luistelun parissa pääsee kartuttamaan jo nuorella iällä. Kaikki seuramme luistelijat, myös luistelukoululaiset pääsevät esiintymään seuramme tilaisuuksissa mm. joulu- ja kevätjuhlissa sekä suurissa Jääshow näytöksissä.

* Luistelukoulusta voi on mahdollista jatkaa taitojen kehittyessä luisteluseuran muihin ryhmiin tai vaikkapa jääkiekon pariin. Luistelukoulussa opitut taidot luovat pohjan myöhemmille luisteluharrastuksille.

 Kuopion luisteluseura ry / Kuopio Skating Club | Hannes Kolehmaisen katu 4, Kuopion Jäähalli 70110 Kuopio | pj. : pj.kuopionluisteluseura@gmail.com