« Maaliskuu 2018 »
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
09    1234
10567891011
1112131415161718
1219202122232425
13262728293031 
  Tänään on torstai, 22.2.2018
Muodostelmaluistelu « Takaisin

 

 

Tervetuloa Kuopion Luisteluseuran muodostelmaluistelujaoston sivuille!

Muodostelmaluistelu on upea joukkuelaji.

Muodostelmaluistelu tarjoaa harrastusmahdollisuuden kaikenikäisille.

Muodostelmaluistelu on taitolaji, jossa jokaisen joukkueen jäsenen on pystyttävä suoriutumaan yhtäaikaisesti monipuolista taitoa vaativista elementeistä ja askelsarjoista. Motivoitunut ilmapiiri, hyvä ja iloinen joukkuehenki, uusien asioiden oppiminen ja yhteiset onnistumiset sekä kokemukset, niin harjoituksissa kuin kilpailuissa, kannustavat joukkueitamme eteenpäin!

Jatkuvasti kasvava valovoimainen laji on valloittanut lukuisten harrastajien sydämet ja saavuttanut vankan aseman näyttävänä ja vaativana urheilulajina.

Muodostelmaluistelussa tehdään muodostelmaluisteluun kuuluvia elementtejä kuten piiri, rivi, läpimeno ja mylly. Nämä suoritetaan yhtäaikaisesti musiikkia tulkiten ja ilmaisten erilaisilla koreografisilla liikkeillä.

Muodostelmaluistelu on Suomessa kovatasoista. Siitä on osoituksena sekä junioreiden sekä senioreiden MM-mitalisaavutukset jo useamman vuoden ajalta. Alun perin harrastelijoille ja yksinluistelun lopettaneille luistelijoille muodostuneesta lajista tuli 2000-luvun Suomen menestynein taitoluistelulaji.

Kuopion Luisteluseuran muodostelmajaostolla on jo vuosien kokemus ja seuramme joukkueet ovat pärjänneet hyvin niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa. Olemme toimineet kasvattiseurana monelle menestyneelle luistelijalle aina MM-tasolle saakka.

 

Tervetuloa!

Lisätietoja joukkueista:

SM-noviisit, juniorit ja tulokkaat:  päävalmentaja Outi Jokinen (jokinen.outi@hotmail.com)

Minorit: vastuuvalmentaja Netta Huovinen (netta.huovinen@gmail.com)

Aikuiset: vastuuvalmentaja Riina Muotka (riina.muotka@hotmail.com)

Kehitysryhmä Jäätähdet: vastuuvalmentaja Emilia Kemppinen (kemppinen.emiliak@gmail.com)

Muodostelmaluistelukoulut: vastuuvalmentaja Essi Laine (kuls.muokkakoulut@gmail.com)Kuopion luisteluseura ry / Kuopio Skating Club | Hannes Kolehmaisen katu 4, Kuopion Jäähalli 70110 Kuopio | pj. : pj.kuopionluisteluseura@gmail.com