« Marraskuu 2018 »
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
44    1234
45567891011
4612131415161718
4719202122232425
482627282930  
  Tänään on lauantai, 17.11.2018
Aiemmat esitykset « Takaisin

Vaiana-jääshow 23.4.2017

Kuopion Luisteluseuran jokavuotinen Jääshow tempaa katsojat tänä keväänä seilaamaan Tyynenmeren aalloille ja trooppiseen Polynesiaan.

Lähde päällikön tyttären Vaianan, puolijumala Mauin, lemmikkipossu Puan, kukko HeiHein sekä muiden valloittavien hahmojen mukaan seuraamaan kuinka halu pelastaa oma kansa auttaa lopulta myös siinä tärkeimmässä: oman itsensä löytämisessä.

"Kiitos, että olemme saaneet jo vuosia nauttia näyttävistä, korkealuokkaisista ja hyvin valmennetuista esityksistä. Suomi100 -juhlavuoden jääshow vie meidät Kuopion Luisteluseuran mukana huikealle Polynesian matkalle – yllättävä ja inspiroiva kohtaaminen!"

Petteri Paronen, Kuopion kaupunginjohtaja

 

Koreografiat: Liana Ocheretna, Victoria Vaypan, Yuriy Vaypan, Netta Huovinen, Emilia Kemppinen, Tua Miettinen, Ella Oinonen, Vivi Rintanen, Essi Laine, Paula Vartia
Lavastuksen suunnittelu ja toteutus: Anneli Häkkinen, Anita Helen, Nike Luodes, Anu Mäkinen ja talkoolaiset
Puvustus: Muodostelma- ja yksinluistelujaostojen puvustustiimit ja talkoolaiset
Mainokset: Jani Timonen
Valot: Timba Oy

 

 

Frozen jääshow 17.4.2016

Jääshow vei katsojat taianomaisesti ikuisen talven vallassa olevaan maahan, Arendelleen. Lähdimme yhdessä kuninkaallisten siskosten Annan ja Elsan, hulvattoman lumiukko Olafin, vuoristomies Kristoffin ja poro Svenin mukaan matkalle huomataksemme, että tosi rakkaus on mahtavin voima kaikista.

Kuopion Luisteluseuran esityksessä esiintyivät seuran noin sataviisikymmentä eri-ikäistä luistelijaa. Esiintymään pääsivät kaikki, myös kaikkein nuorimmat, joilla ikää oli vasta 3 vuotta. Päärooleissa nähtiin yksin-ja muodostelmaluistelun Suomen parhaimmistoa. Niin harrastaja- kuin kilpaluistelijatkin loivat jäälle näyttäviä kohtauksia, jotka tempasivat katsojat mukaansa.

Kuopion Luisteluseuran valmentajat Liana Ocheretna ja Outi Jokinen loihtivat vauhdikkaita ja haastavia koreografioita niin yksinuistelijoille kuin muodostelmajoukkueillekin.

Frozen jääshow toteutetiin yhdessä luistelijoiden vanhemmista koostuvan ison työryhmän kanssa, ilman talkoovoimia ei vuosittainen jääshow onnistuisi. Lavastus, puvustus ja puitteet vaativat äideiltä ja iseiltä lukuisia talkootunteja. Valosuunnittelusta vastasi Timba Oy.

"Ihania muistoja ja tunteiden kirjoa nousee nuoruudesta mieleen Kuopion Luisteluseuran kevätnäytöksistä. Pikkutyttönä ja vähän isompanakin kevätnäytöksessä esiintyminen oli hauskaa ja jännittävää. Myös valmentajan roolissa oli ihana katsella luistelijoiden riemukkaita ja iloisia ilmeitä. Näistä ajoista jäi ihania muistoja, rakentui ystävyyssuhteita, jotka ovat säilyneet näihin päiviin asti. Kaikkein tärkeimpänä pidän kuitenkin sitä, että liikkumisesta ja harrastamisesta muodostui elämäntapa. On hienoa nähdä, että laji on edelleen voimissaan ja nuoret tytöt ja pojat ovat löytäneet upean harrastuksen. "

Mari Pasanen, Osuuskauppa Peeässä

 

Käsikirjoitus ja koreografiat: Outi Jokinen ja Liana Ocheretna sekä työryhmä

Yksinluistelijoiden pukusuunnittelu:  Hannele Lillvis ja työryhmä

Muodostelmajoukkueiden pukusuunnittelu:  Anneli Häkkinen ja Leila Kuoppamaa

 

Madagascar jääshow 19.4.2015

Jääshow vei katsojat eläinystävien selviämisreissulle läpi Madagascarin viidakon. Jäällä nähtiin myös  vauhdikkaita kohtauksia sirkuksen ihmeellisesta maailmasta, johon  eläinystävät tutustuivat Monte Carlon kasinolla sekä Lontoossa. Tietenkään emme unohtaneet eläinystävien kotia New Yorkin eläintarhaa, josta tämä henkeä salpaava jääshow alkoi. 

Kuopion Luisteluseuran esityksessä esiintyivät seuran noin sataviisikymmentä eri-ikäistä luistelijaa. Esiintymään pääsivät kaikki,myös kaikkein nuorimmat, joilla ikää oli vasta 3 vuotta. Päärooleissa nähtiin yksin-ja muodostelmaluistelun Suomen parhaimmistoa. Niin harrastaja- kuin kilpaluistelijatkin loivat jäälle näyttäviä kohtauksia, jotka tempasivat katsojan mukaansa. 

Kuopion Luisteluseuran valmentajat Liana Ocheretna, Outi Jokinen sekä Ferran Cuni Baulenas loihtivat vauhdikkaita ja haastavia koreografioita, niin yksinuistelijoille kuin muodostelmajoukkueillekin, jotka ovat vuosien työn tuloksena nostaneet taitotasoaan huimasti. 

Suuri kiitos luistelijoille, valmentajille, vanhemmille, yleisölle sekä tapahtumaamme tukeneille yhteistyökumppaneille!

 

"Molemmat tyttäreni ovat olleet mukana luisteluharrastuksessa ja koko perheellä olemme olleet myös mukana luisteluseuran kevätnäytöksessä.  Muistot tuosta ajasta ovat hyvin lämpimiä. Paljon iloisia ilmeitä jäällä, harjoitusten ympärillä ja kaikessa siinä touhussa, mitä tuohon liittyy. Kummallekin on mukaan tarttunut liikunnallinen elämäntapa, paljon ystäviä, ja ehkä myös pieni annos positiivista elämänasennetta.  Isänä olen hyvin kiitollinen niistä kokemuksista, joita lapseni ovat seuratoiminnasta saaneet." 

Mika Kojonkoski, OK:n Huippu-urheiluyksikön johtaja

 

Käsikirjoitus ja koreografiat: Outi Jokinen ja Liana Ocheretna ja Ferran Cuni Baulenas sekä työryhmä

Yksinluistelijoiden pukusuunnittelu:  Päivi Savolainen ja Hannele Lillvis

Muodostelmajoukkueiden pukusuunnittelu: Anneli Häkkinen ja Leila Kuoppamaa

Seikkaillen Saduissa 13.4.2014

Eräällä maatilalla Cruella de Vill apureineen kaappasi dalmatialaisjoukon mukaansa. Vain kolme pentua pääsi pakenemaan paikalta. Siitä alkoi tarina, jonka pyörteissä seikkailu eteni sadusta toiseen. 

Tapasimme Lumikin ja seitsemän kääpiötä sekä pahan äitipuolen. Onneksi prinssin rakkaus pelasti Lumikin ikiunelta. Metsän keskeltä pennut johdattivat meidät Toy Storyyn, jossa Buzzin ja Woodyn lelukomppanian avulla ilkeä poikakin oppi kohtelemaan leluja oikein. Itäisillä mailla Lampun henki seuranaan Alladin ja Abu kohtasivat kauniin Jasminen. Sulttaanin luvalla rakastavaiset saivat lopulta toisensa omikseen. Sieltä  pennut lensivät Peter Panin, Leenan, Mikon ja Helinä-keijun kanssa Mikä-Mikä-Maahan, taistelivat hurjan Kapteeni Koukun merirosvoja sekä Mikä-Mikä-Maan intiaaneja vastaan voittaen kamppailun.    

Vihdoin ja viimein pennut kuulivat tuttua haukuntaa ja pääsivät takaisin kotitilalleen. Poliisien avulla Cruellan de Vill apureineen jäi kiinni ja koko satujoukolla oli syytä juhlia!                                                                     

Suuri kiitos luistelijoille, valmentajille, vanhemmille, yleisölle sekä tapahtumaamme tukeneille yhteistyökumppaneille!

 

"Kuopion Luisteluseura on esimerkki niistä upeista perinteisistä ja pitkäaikaisista urheiluseuroista, jotka tarjoavat mahdollisuuksia harrastaa. Erityisen ilahduttavaa on tarjota kaikille mahdollisuus esiintymisen riemuun. Siihen pieneen jännitykseen, joka vatsanpohjasta varpaisiin kipristelee, kun valokeilat osuvat esiintyjiin. Ne ovat hienoja elämyksiä ja kokemuksia"

Kirsi Soininen, markkinointijohtaja, Kuopion kaupunki

 

Käsikirjoitus ja koreografiat: Outi Jokinen, Liana Ocheretna ja Iryna Voroninska sekä työryhmä

Yksinluistelijoiden pukusuunnittelu:  Päivi Savolainenja Hannele Lillvis

Muodostelmajoukkueiden pukusuunnittelu: Anneli Häkkinen ja Leila Kuoppamaa

 

 

Matka maailman ympäri 80 päivässä 21.4.2013

Ranskalaisen Jules Vernen jo vuonna 1842 julkaistu romaani on innoittanut useita elokuvien ja TV-sarjojen tekijöitä vuosien varrella.

Kuopion Luisteluseuran jääshow lähti myös mukaan seikkailuun maailman ympäri. Tarinaa kuljettivat eteenpäin pienet luistelukoululaiset, harrastajaryhmät sekä seuran yksinluistelun ja muodostelmaluistelun kilpaluistelijat SM-tasolle asti.

Tarina alkoi Lontoosta, jossa  Linda ja hänen rakastettunsa, herrasmies keksijä Phileas Fogg, halusivat mennä naimisiin. Linda isä ei kuitenkaan ollut myöntyväinen vaan lupasi tyttärensä käden vain, jos Fogg pystyisi kiertämään maailman 80 päivässä. Hankaloittaakseen Foggin mahdollisuuksia isä lähetti ministeriön poliisin sotkemaan suunnitelmia. Seikkailuun päätyi avuksi myös Passepartout, "roisto", jonka Fogg otti palvelijakseen. Passepartout'n tehtävänä oli palauttaa varastettu patsas takaisin kotikyläänsä Kiinaan.

Vauhdikas matka maailman ympäri  kiersi Ranskan, Intian, Kiinan sekä Amerikan mantereen kautta ja päätyi takasin Lontooseen juuri ennen sovittua aikaa. Näin saimme nähdä tarinan onnellisen lopun, Phileaksen ja Lindan hääjuhlan.

Sydämellinen kiitos luistelijoille, valmentajille, talkoolaisille, katsojille ja yleisölle!

"KuLs on rohkea tapahtumajärjestäjä ja on jälleen kerran onnistunut jääshow´n valinnassaan hyvin. Jääshown rakentaminen on varmasti haasteellista, mutta yleisölle ja esiintyjille antoisaa."

Jaana Vasankari, tapahtumapalveluiden johtaja

 

Koreografiat: Liana Ocheretna, Outi Jokinen ja Helen Tytenkon

Yksinluistelijoiden ja luistelukoulun pukusuunnittelu: Aniitta Kangas/Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopion Muotoiluakatemia

Muodostelmajoukkueiden  pukusuunnittelu:  Anneli Häkkinen, Leila Kuoppamaa, Tarja Hujanen, Anu Huotari ja Merja Kauppinen

 

 

 

Liisa Ihmemaassa 15.4.2012

Kuopion Luisteluseuran yksin- ja muodostelmaluistelijat 3-vuotiaista luistelukoululaisista SM-tason luistelijoihin esittivät tarinan Liisa-tytön seikkailuista Ihmemaassa.

Pudottuaan kaninkoloon Liisa joutui Ihmemaahan, jota hallitsi omavaltainen ja oikukas Herttakuningatar. Liisan tuli palauttaa valta Herttakuningattarelta takaisin hyvälle Valkoiselle Shakkikuningattarelle. Apua Liisa sai toinen toistaan kummallisemmalta tuttavuudelta, kuten Irvikissalta, Tuhatjalkaiselta ja Hullulta Hatuntekijältä. Ystäviensä avulla Liisa palautti rauhan Ihmemaahan.

Lämmin kiitos kaikille, jotka olivat toteuttamassa unohtumatonta Ihmemaata!

Luisteluseuran taianomainen ote ei lopu tähän, vaan jatkuu jälleen koko vuoden kestävänä ponnistuksena luisteluharrastuksen eteen. Seuran mittava toiminta on merkittävä osa kuopiolaista jääurheilua ja luisteluharrastusta. Siitä suuri kiitos Kuopion Luisteluseuralle.
Janne Hentunen, Hyvinvoinnin edistämisen johtaja

Koreografiat ja ohjaus:
Liana Ocheretna ja Hanna Rouhiainen
Jenni Heikkinen, Riina Muotka, Paula Vartia ja Neea Kemppainen

Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla

  

Peter Pan 17.4.2011

Yhdessä teimme unohtumattoman seikkailumatkan Peter Panin ja ystäviensä luo Mikä-mikä-maahan: suuntana oli toinen tähti oikealla ja niin lensimme suoraan aamuun Kadonneiden poikien, merenneitojen ja  viidakon eläinten luo. Selvisimme intiaanien väijytyksestä ja Kapteeni Koukku merirosvoineen sai lopulta pitkän nenän.

Suuret kiitokset isoille ja pienille esiintyjille ja valmentajille, runsaslukuiselle yleisölle ja talkooväelle sekä yhteistyökumppaneille.

Peter Pan palasi Mikä-mikä-maahan, me matkaamme kohti uusia seikkailuja!

Lämmin kiitos Luisteluseuralle merkittävästä työstä luistelun tunnetuksi tekemisessä, harrastuksen lisääjänä ja mestareiden valmentajana.
Pekka Vähäkangas, palvelualuejohtaja

Koreografiat ja ohjaus:
Liana Ocheretna ja Hanna Rouhiainen
Hennette Toivanen, Paula Vartia ja Riina Ollikainen

Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla

  

Sirkus Hilpeä 18.4.2010

Luistimilla näimme karhun, koiran ja pellen myös monen muun Sirkus Hilpeän esiintyvän helmen. Kaaret, piruetit, hypyt, liu'ut nämä esiintyjät taitavasti taikoivat, kun he sirkusjään Niiralassa valtasivat.

Nyt kiitoksen suuren annamme esiintyjille ja mahtavalle yleisölle, valmentajille, talkooväelle sekä kaikille heille, jotka apunsa antoivat meille.

Kun eteenpäin kohti uusia haasteita matkaamme, Sirkus Hilpeän upeat muistot seuraavat mukanamme.

Jälleen kerran KuLSilaiset näyttävät meille millaista kauneutta syntyy, kun tekemisen ilo ja vankka taito yhdistyvät.
Petteri Paronen, kaupunginjohtaja

Koreografiat ja ohjaus:
Marika Krasnitskaja ja Hanna Rouhiainen
Heidi Toivanen, Neea Kemppainen, Riina Ollikainen ja Paula Vartia

Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla

  

Tuhkimo 19.4.2009

Kiitos luistelijoille, talkoolaisille ja kaikille yhteistyötahoille!

Taitavat yksilösuoritukset sulautuvat hämmästyttävällä tavalla yhdeksi ryhmäksi. Takana on paljon harjoitustunteja ja kokonaissuorituksen hiomista. Katsojan näkökulmasta esityksen nautinnollisuutta lisää musiikit ja puvut, joita on huolella valmisteltu vaikuttaviksi kokonaisuuksiksi. Jääshow kannattaa aina tulla paikanpäälle katsomaan ja tuoda tuttavatkin mukanaan!
- Jaana Vasankari, Toimialajohtaja

Koreografit ja ohjaus:
Marika Krasnitskaja ja Hanna Rouhiainen
Neea Kemppainen, Hanna Paloperä ja Riina Ollikainen

 
  

Boog -karhu pääsi kotiin 20.-21.4.2008.

Kiitokset luistelijoille, valmentajille, vanhemmille ja yhteistyötahoille, jotka omalla panoksellaan tekivät jääshown mahdolliseksi tänäkin vuonna.

Koreografiat ja ohjaus:
Marika Krasnitskaja ja Hanna Rouhiainen
Hanna Paloperä, Heidi Toivanen ja Neea Kemppainen

”Kuopion luisteluseuran talviharjoittelukauden huipentaa tänä keväänä Karvakamut -jääshow. Kuopion Luisteluseura on tehnyt nuorten kanssa suurtyön jääshown suunnittelussa, harjoittelussa ja kaikessa esiintymistapahtumaan liittyvässä järjestelyssä.”
Petteri Paronen, kaupunginjohtaja

Kuvassa pieni osa Karvakamujen joukkiosta. Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla.

 
  
  

Mulan 22.4.2007

Luistelijat ja vanhemmat esittävät suurkiitoksen valmentajille ja kaikille mukana olleille yhteistyötahoille Mulan-jääshown onnistumisesta Niiralan jäähallissa 22.4.2007.

Ohjaus ja koreografiat:
Marika Krasnitskaja ja Outi Jokinen
Jenni Heikkinen ja Hanna Paloperä

"Kymmenet ja kymmenet nuoret luistelijat esittävät parasta osaamistaan, parhaita taitojaan ohjelmalla, joka on huolellisesti ja asiantuntevasti ennakkoon rakennettu ja opetettu. Lopputulos on riemukas ja värikäs, yllättävän korkeatasoinen."
- Petteri Paronen, Kuopion kaupunginjohtaja

 
  

Pähkinänsärkijä  2006

Kuopion Luisteluseuran luistelijat ja vanhemmat kiittävät kaikkia näytöksen onnistumisessa mukana olleita yhteistyötahoja. Huhtikuu 2006

Ohjaus ja koreografiat:
Elena Kozneva ja Outi Jokinen

"Jo perinteeksi muodostunut kevätnäytös on näyteikkuna ja läpileikkaus Kuopion Luisteluseuran hämmästyttävän aktiiviseen toimintaan."
- Petteri Paronen, Kuopion kaupunginjohtaja

 
  

Joutsenprinsessa 2004

KuLS kiittää yleisöä ja yhteistyökumppaneita 18.4.2004 ja 19.4.2004 näytöksien hienosta onnistumisesta.

Ohjaus ja koreografia:
Kylli Naissoo-Pitkänen, Elena Kozneva

Kuopion Luisteluseuran kevätnäytös oli jälleen kerran upea kooste yli 150 luistelijan taidoista

"Varma kesän merkki - Kuopion Luisteluseuran nuorekas jäänäytös. Kuopion luisteluseura on järjestänyt korkeatasoisen jääshown jo
niin monena huhtikuun, että siitä on tullut kaupunkiimme yksi varma merkki kesän tulosta"

- Petteri Paronen, Kuopion kaupunginjohtaja

 

  

Satujen Helmet 2003

 KuLS kiittää yleisöä ja yhteistyökumppaneita 2.1.2003 ja 5.1.2003 näytöksien hienosta onnistumisesta

Ohjaus ja koreografia:
Kyllä Naissoo-Pitkänen, Elena Kozneva

"Kuopion Luisteluseuran kevätnäytös oli upea kooste 150 luistelijan taidoista. Piruetit vakuuttivat, hypyt kantoivat- ja sadut heräsivät oikeasti eloon. Jääshow oli yhtä kuin seitsemän Walt Disneyn satua. Esitystä olisi kernaasti katsonut vielä toisenkin tunnin. Kuopiolaisluistelijoiden osaanista seuratessa tuli mieleen, että tätä kannattaisi tulla katsomaan muidenkin kuin lasten."
- Savon Sanomat 27.3.2002

 

 Kuopion luisteluseura ry / Kuopio Skating Club | Hannes Kolehmaisen katu 4, Kuopion Jäähalli 70110 Kuopio | pj. : pj.kuopionluisteluseura@gmail.com